0

bilgisayar başında film dizi izleyerek yada oyun oynayarak geçiririm. cebimde para varsa da eğlenmek için dışarıya çıkar duruma göre bişiyler yaparım.

0

boş zamanlarımda gezerim kitap okurum film izlerim evde yatarım

0

boş zamanlarımda genellikle dışarda vakit geçirmeyi tercih ederim. arkadaşlarımla vakit geçirmek bana her şeyden daha cazip geliyor. bi kafeye gidip oturmak veya bi yerde yemek yemek evde oturup boş vakit geçirmekten daha mantıklı geliyor. en azından sevdiğin insanlarla birlikte oluyorsun. insan sevdiği insanların yanında olduktan sonra güven vakit geçirmesi mümkün değişi. eğer bir kafeye gidemiyorsak bir kıraathaneye gidip yüz bir oyununu oynarız. bu da sevdiğimiz aktivitelerden birisidir. arkadaşlarımızla beraber olmak boş vakitlerinde yapılabilecek en güzel şeydir aslında. havalar güzel ise eğer denize yüzmeye gideriz. hava güzel değilse ve hala yüzmek istiyorsak kapalı havuzlara gideriz. eğer arkadaşlarımın farklı işleri varsa evde oturup ailemle de vakit geçirebilirim veya ailemle dışarıda vakit geçiririm. onlarla alışveriş merkezlerine gidebiliriz veya onlarla güzel bi yerde yemek yiyebiliriz. ailemle de dışarı çıkamazsam evde onlarla oyun oynayabilirim veya kendimde internetten oyunlar oynayabilirim

0

hacker dersleri alarak ve ingilizce dersleri alarak değerlendiririm.

0

boş zamanlarımı genelde gta oynayarak geçirirm diğer boş vakitlerimde ise toplarım ekibi motor ile gezeriz.hayat kısa boş zamanları iyi değerlendirmek lazım dünyaya birdaha gelmeyeceğiz.

0

boş zamanlarımı doldurduğum için geriye pek boş zaman kalmıyor. genelde kitap okurum, burada takılırım, yemek yaparım, arada bir çıkarım, böyle yani. zamanımı bir şekilde değerlendiririm. bazen bir film izlerim. böyle işte.

1

emekli olduğumdan bütün zamanlar artık benim. o yüzden boşu dolusu diye ayırımım hiç olmuyor. gün içinde uyandıktan sonra kahvaltı faslı bitince rutin ev işlerimi yaparım. toz almak ve ortalığı toparlamak gibi, eşimle beraber yemek yaparız. hatta genelde o yemek kısmınla alakalıdır. sonra gün içinde zamanımızı keyfimize göre değerlendiririz.

0

normalde ben çalışan biriyim ama haftada 1 izin günüm var boş zamanlarımda genelde yatarım ama yani yatmak isterim yatacam diyorum ama yatamıyırum mesela örnek veriyim şimdi size şöle bişi diyim akşamları işten 8 de çıkıyorum eve gidiyorum yemek falan yiyirorum direk aşa iniyorum akşam saaat 12 ye kadar duruyorum sonran gece 2 de fln yatıom ertesi sabah ise işe geç kalıyorum ve çok zor uyanıyorum ve çok zor ayakta duruyorum ve çok zor çalışıyorum ve akşamı yine dışarı çıkıyorum ve yine aynı saate yatıyorum sjsjsjjsjs ondan sonra cumartesi gecesi sabaha kadar uyumuyorum sonra 5
6 gibi yatıyorum sabahları ise 12
1 de kalkıyorum yemek yiyip direk aşşa iniyorum ve gecelere kadar sokakta geziyorum ve müzik fln öyke geçiyor skkskss yani hayatım ev iş ev iş sonra arkadaşımla sayfa açmaya karar verdik açtık ondan sonra ilk başta tutmadı fln 1 2 hafta uğraştık sonra sayfa bayağı tutu sayfa ondan sonra hala şuan uğraşıyoruz ve güzel gidiyor inşallah hep öyle gider arkadaşlarımız var bizim fazla takılmıyoruz onlar meraj ediyor acaba kim falan eğer bizim olduğumuzu anlayıp öğrenirse acayip şekilde gönül koyarlar ve gerçekten fena dayak yeriz ve yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ya ondan işte bize olcak yanş elbet yakalancaz ve dayağı yiycez ama arkadaşlarım bana dedi kapatalım yakalanıcaz ve ben pes etmiyorum oo sayfayı ilerleticem ve asla pes etmiycem oo sayfa benim herşeyim ve asla bırakmayı düşünmüyorum ve bırakmıycam da şimdi daha bugün hatta youtube başladık kanal falan açtık vido falan çektik montaj falan yaptık hala da devam ediyoruz montajla ilgileniyoruz şuan tamı tamına 3 saatir montajla uraşıyoruz ve başarıcaz birazdan da atıcaz ve başarılı olacağımızı düşünüyorum yani düşünüyoruz ve inşallah da olıcak yani kısacası boş günüm yok benim dinlediğiniz için teşşekürler

0

ben kitap okumayi sevdigim icin kitap okuyarak dolduruyorum bos vakitlerimi. kitap okumazsam eger film izlemeyi ercih ediyorum.

0

film izleyerek, çeşitli hobilerimle uğraşarak geçiriyorum.