0

ben kendi adima soyleyeyim, evet ben issizim. kendi ufak tefek ihtiyaclarimi karsilayabilmek adina burada mumkun oldugunca girmeye calisiyorum. son zamanlarda pek aktif olamasam da yine siteye girip birseyler yapmaya calisiyorum acikcasi. birde para biriktirmeye calistigim icin burasi bana adeta ilac gibi geliyor. hatta bu sefer 19 tl filan var kazanc hanemde. bakalim bunu biraz biriktirip oyle cekmeye calisacagim. bakalim ne kadsr cekecrgim bu sefer. en fazla 50 tl odeme talebinde bulunmustum ben bu sitede. umarim hepimiz guzel kazsnclar elde ederiz kardesim.

0

boş zamanlarımı değerlendiriyorum.öğrenciyim,her şey ateş pahası aileme maddi yük olmak yerine neden boş vakitlerimi değerlendirip bu şekilde en azından cep harçlığımı çıkartmayayım ki,

0

herkes issiz degildir tabikide issiz olanda vardir ama genel olarak bos zamanlar degerlendiriliyor

0

öğrenciyim durumumuz iyi çok şükür ama ben neden para kazanmıyım dedim hem bilgi öğreniyor hem para kazanıyorum mantıklı geldi .

0

işim var allaha şükür sadece rekabeti çok beğendim ve azimliyim

0

vallaha ben işsizim , bir sürü boşvaktim var neden burda değerlenmesin dedim hem baktım sorulan sorular genelde güzel ve öğretici sorular hem bişeyler öğrenir hemde sorduklarım ve cevaplarımla insanların bilgi birikimine faydam olur diye buradayım tabi birde sitenin verdiği ücreti unutmamak gerek onunda burada olmamda payı büyük :)

0

boş zamanları mızı değerlendiriyorum ben şahsen . şükür işim var onun dışında .

0

ben işsizim. ufak tefek bir iki birseyimi karşılarım diye gün boyu girmeye çalısıyorum. ufak tefek birsey kazanmaya çalışıyorum. tabi iş bulana kadsr tüm gün buralardayim :)