0

tabiki fırından alınan ekmek ertesi güne bayatlamış oluyo.ama ev ekmeği öyle değil buzdolabında uzun süre bayatlamaz . dışarda da yaz günleri 3 gün sonra küf düşüyo ama kışın dışarda olsa bile uzun süre bayatlamaz . yufka ekmeği yapıyoruz şu değmediği sürece serin yerde muhafaza edildi mi aylarca kalsa bayatlamaz ve hiçbirşey olmaz sağlıkla tüketebilirsiniz. bundan.dolayi şehirde yaşıyorum ama elimdeñ geldiğince yapmaya çalışıyorum. lezzetler ayrı güzel. ekmek için ara ara köye gidiyorum. anne anemin yanına 2 3 aylık ekmeğimi yapıp geliyorum . hem lezzetli.hemde bereketli oluyo.

1

ev yapımı ekmek bayatlamıyor ama hazır ekmekten daha çabuk küfleniyor. bu da galiba doğal olmasıyla alakalı. katkı maddelerinden dolayı hazır ekmek bayatlasa bile ev ekmeğine göre küflenmesi daha geç, gözlerim bu şekilde.

0

fırında katkı maddesi atarlar malzemenin içine o yüzden hemen bayatlar. organik olan ev ekmeği hemen bayatlamaz

0

firinda cikan ekmek daha cabuk tabiki.evdeki ekmegi biz mayaladigimiz icin kivaminida biliyoruz biz o yuzden hemen bayatlamaz.

0

fırın seri üretim imalat oldugu ıcın daha cabuk bayatlar evde yapılan ekmek özenle yapılır.

0

fırından alınan ekmek daha çabuk bayatlar çünkü yeterince doğal değildir fakat evde yapılan ekmek doğaldır ve tazeliğini daha uzun süre koruyabilir .

0

fırından alınan saha çabuk bayatlar evde yapılan daha ehemmiyetli daha iyi

0

fırından alırız acikta beklediği için ekmeğimiz bayatlar ve bu yüzden de biz yemeyiz ama kendimiz yaparsak buzlukta bekletirsek o ekmeği bir şey olmaz istediğimiz zaman çıkartıp yeriz ama fırın ekmeğinde öyle bir şey yapamayız.

0

bunu zamanında denemiştim ve evdeki 2 hafta sonra bayatlamisti. ama dışardan alınan ekmek 2 günde

0

evde yaptığım ekmek uzun süre tazeliğini koruyor. tamamen doğal ve taze malzemelerle yapıldığı için daha uzun süre saklanabiliyor.

0

tabikide dışarıdan alınan çünkü içinde kimyasal maddeler var