0

hababam sınıfı,kibar feyzo,domdom kurşunu bunları severim.

0

türkan şoray'ın oynadığı al yazmalım filmini hala her izlemem de aynı şekilde etkileniyorum ve gerçekten en beğendiğim film o diyebilirim.

0

yeşilçam filmlerini şimdiki filmlerden daha çok seviyorum en çok sevdiğim filmler kemal sunalın filmleri şener şenin filmleri münit özkulun filmleri hemen hemen yeşilçam ssntacılarının hepsini severim adlarını yazmakla bitmez

0

yesil cam filimleri kendi donemlerine gore bakarsakta iyi ve kaliteli olanlar kesinlikle var mesela alyazmalım gibi ama genel olarak sacma ve cinselik cok fazla olduğunu düşünüyorum
.

0

yıkılmayan adam köyden indim şehire salak milyoner batal gazi'nin oğlu seyit batal

0

yeşilçam filmlerini çok izlemedim ama tam bir kemal sunal hayranıyımdır :)

0

yeşilçam filmlerini severim özellikle de kemal sunal şener şen gibi aktörlerin yer aldığı özellikle de metin akpınar zeki alasya gibi ikililerin de yer aldığı filmleri çok severim şu an öyle filmler yok artık youtuber filmleri sinemada daha çok gösterilmeye başladı ve bu yüzden türk sineması her geçen gün değerini kaybediyor.

0

valla yeşilçam filmlerini hâlâ severek izliyorum. adile naşit, münir özkul, türkan şoray, kemal sunal bu efsane oyuncular izlenmez mi?