0

ben hep hislerimde yanılırım gerçekleri düşündüğüm düşünürüm fakat genelde düşündüğümü tersi çıkar o yüzden hislerime fazla güvenmiyorum.

0

evet sezgilerim çok kuvvetli.evet hislerimde yanılmam.şuana kadar sezgilerim hep doğru çıktı hislerimde yanılmadım.sebebi olayları üç açıdan inceliyorum.birincisi dışarıdan yani kedim olarak.ikincisi karşıdaki kişinin yerine kendimi koyarak.üçüncüsü ise dışarıdan birinin yerine kendimi koyarak inceliyorum,sebebi ise kimsenin hakkına girmemek,olayın doğru bir şekilde sonuçlanmasını sağlamak.

0

sezgilerimin hislerimin kuvvetli olduğunu düşünüyorum bi şeyin olcağını hissediyorum ve oluyo bazen diyorum allahtan başka bi şey dileseymişim bari bunun yerine

0

sezgilerim oldukça kuvvetlidir.en başta ne düşünürsem o olur genelde. altıncı his dedikleri bu mu oluyor bilmiyorum ama bir şeyleri önceden sezme de üstüme yoktur.bunu sevmiyorum ama .insanlar genelde enerji ,evrene mesaj gönderme ile de alakalı olduğunu söylüyor.ne kadar doğrudur bilmiyorum.

1

sezgilerim kuvvetli midir? genellikle evet, ama çok sık değil. bazen olayların gidişatına göre ne olabileceğini insan kestirebiliyor, ama bu belki de yaşanılabilecek süreci tahmindir aslında.
insanlar konusunda hislerimde yanılırım. neden mi? insanlara hep güvenirim ama beni hep yanıltırlar, üzerler. o konuda çok başarısızım.

0

sezgilerim çok kuvvetlidir. belki de olayların ilk aşamasından sonunda oluşabilecek farklı sonuçları daha iyi analiz ettiğim için böyle düşünüyor olabilirim. genelde iyi çıkarımlar yaptığım için olasıklar arasında hissettiklerimin gerçekleştiğini gördüğüm olaylar oldu.