0

markaya takılmam hiç. çünkü pazar da bile güzel kıyafetler karşımıza çıkıyor.sırf marka diye iyi olacak şartı yok. bazı markalar üzerinde yazan etikete değmiyor inan. ben genelde markasız ama kendime yakışan şeyler alıyorum butik gibi ,pazar gibi yerlerden.çok parası olan markaya para verebilir tabiki para bolsa diyecek bir şey yok ama diğer türlü o kadar para vermek gereksiz onun yerine güzel bir yemek yenebilir.

0

hayır markayla işim yok beğendiğimi alırım.sağlam bulduğumu alırım.illa hepsi bu markadan olsun diyenlerden değilim.marma konusunu sadece otomobillerde yaparım.otomobillerde markadan ziyade alman arabalarından başka araba almam.nedeni ise adamalar harbi işi biliyor.konfor,güç,güzellik hepsi alman arabalarında.

0

önemli olan marka değil ürün kalitesi ve ihtiyacı karşılama ölçüsüdür benim için. sırf marka olduğu için anormal paralar ödemek yerine uygun fiyatlı alternatifini tercih ederim. fiyat ve performans arasındaki oranlamada eş değer sonuç vermiyor ise pahalı ucuz olana göre tercih etmek akıllıca bir hareket değildir.

0

öyle marka düşkünü değilim. hangisi ucuz olursa alırım fark etmiyor. markaya itimat etmem. marka çok pahalı olur biz öğrenciyiz, ucuz hangisi ise onu alırız.

0

yok öyle diyenlerden değilim. bir şeyi alırken rahatlığına ve fiyatının uygun olup olmamasına bakarım. gerisi benim için hiç önemli değildir.

0

marka takintim yokta kaliteli bir ürün olmadığını tercih ederim tabikide çünkü vereceğim para boşuna gitmesin sonuçta niye boş yere para vereyim ki . markadan çok kaliteli olması önemlidir.

0

hayir marka takintisi olan birisi degilimdir.