0

youtube'da para kazanmak için ilk önce yapman gereken şey 4000 saati ve 1000 abone geçmem lazım yani 4000 saatten kalktım atmış olduğun videoların toplam izlenmesi 4000 saat olması lazım bu da 250000 dakikaya denk eğer bu şartları yapabilirsen youtube'dan para kazanabilirsin ve bu şartları yaptıktan sonra biraz daha devam edersen youtube sana reklam verilir hem reklamdan hem de atmış olduğum video da gelir sağlar ama bu şartları yerine getirmek biraz zor yani ben getiremedim hala bayağı da uğraşıyorum 8000 dakikam var 72 abonem var ama pes etme devam et sen ben etmedim etmeyeceğim de eğer yardımcı olduysam ne mutlu bana.

0

youtubeden para kazanabilmek için video çekip yüklemen gerekiyor youtube'a... daha sonra artık belli bir abone sayısından mı yoksa belli bir izleme oranından mı ne para ödemesi yapılıyor... onun içinde baya zaman gerekiyor.

0

youtubeden para kazanmak için öncelikle özgün bi içerik üretmemiz lazım.alıntı,çalıntı ve kopya içerikleri youtube asla kabul etmemektedir kendinize özgü icerik üretmek zorundasiniz.youtubenin yeni düzenlemeleriyle bazı şartların saglandigi ve bu şartları karşılayan kişiler youtubeden para kazanabilir bunlar 4bin saat izlenme ve 1000 aboneye ulasan kisilerin para kazanması aktif oluyor.youtubenin şartlarina ve kurallarina uyarsaniz para kazanmaya başlarsınız

0

youtubede video çekerek para kazanabiliriz ve kazanmak için 4000 saat izlenme ve 1000 aboneye ulaşmamız gereklidir eğer bunlari yapamazsak para kazanma aktif olamaz..

0

youtube'dan şöyle para kazanılır öncelikle youtube'da hesaphesap açıyoruz sona kanalımızın ismini veriyoruz kanalında ismini verdikten sonra ne tür videolar çekmek istediğimize karar veriyoruz bunların hepsini hallettikten sonra video çekiyoruz eğer videolarımız tutulursa 4000 izlenme ve 1000 abone olduktan sonra para kazanma özelliği aktif oluyor para kazanma özelliği aktif olduktan sonra da istediğimiz her video atarak para kazanabiliriz benim kuzenimin youtube hesabı var kuzenim video çekmiştir youtube'da en çok izlenen bir videosu var 148000 mine izlenmiştir videosu. şu an kuzenimin hesabında 80 tl falan var youtube hesabında ama en az 200 tl para çekiliyormuş yani emek vermek gerekir oradan da para kazanmak için yapacak bir şey yok o da uğraşacak ve içeride kalan 80 tl para da çekmek zorundadır.

0

bir içerik belirlenip içeriğe göre videolar üreterek, reklamlarını yaparak, ilgi çekilerek videoların daha fazla izleyici kitlesine ulaşmasını sağlarsanız para kazanabilirsiniz.