0

bunu dürüstçe sorduysan hayır elbette zarar gelmez

-1

gelir kardeşim sana kısaca hayatımdan örnekler vereyim ben hayatımda herkese dürüst oldum eşime dostuma arkadaşlarıma aileme şuan 1 tanesi yanımda değiller insanlar yalan söyleyenleri seviyorlar hatalarını duymak istemiyor kimse herkes övülmek istiyor şişirilmek büyük yerlere gelmek istiyor ama ben ne yaptım bu nefsine düşkünler yüzünden dürüstlüğümü bozmadım kimseyle takılmıyorum tek tabancayım

0

elbette gelebilir çünkü insanlar yalandan da olsa onları tatmin edici kelimeler duymak ister ve eğer gerçek acı verici ise bu dürüst olan kişiye zarar olarak döner .

bu yüzden hayat sevilir ve ölümden korkulur çünkü hayat basit güzel ve sadedir ölüm ise acı bir gerçek.

1

her söylediğin doğru olsun, ama her doğruyu her yerde söyleme...

0

dürüst olmaktan bazı durumlarda zarar gelir bazılarında gelmez.dürüst olup söyleyeceğiniz bir şey karşısında canınızın yakılacağı bir durum vardır zarar gelir ama doğrusunu söyleyip canınoz yanmadan kurtulacağınız durum vardır zarar gelmez

0

dürüst olmak kimi zaman kişinin zararına olabilir bu yerine ve zamana göre değişen bir durumdur

0

dürüst olmaktan zarar gelmez ancak dürüst olduğunuz zaman gerçekleri duymaktan korkan insanlar olduğu için gerçeği söylediğiniz de kaldıramazlar.ve kaldıramadıkları için de sizinle o an polemiğe girebilirler.ve tartışırlar. o yüzden de doğru ve dürüst olanı dokuz köyden kovarlar derler. bu da doğru bir söz cidden .

0

yerine ve zamanina gore degisir aslinda durust davranacagin kisiye gorede degisir

0

dürüst olmaktan zarar gelmez ama bazı insanlar zararın peşindedir, en çok da dürüst insanların saf duygularını oynuyorlar mesela benim açımdan söylemek isterim, ben saf ve temiz bir çocuğum ama yani benim bile duygularınla oynayabiliyorlar. çünkü kötü bir insan her zaman saf bir insan hedef olarak seçer ve beni de arasıra seçiyorlar dürüst ve güvenilir mi suistimal ediyorlar ben gerçekten böyle olmasını istemem fakat bazı insanlar böyle olmamalı aga her zaman dürüst insanı hedef alırlar.