0

televizyonda yayınlanan herhangi bir yayını kaldırma şansım olsa ilk yemek programlarından başlardım. ancak toplumun ahlakını bozan ya da insanların hayatına artı değer katmayan yayınları kaldıralım dersek, mevcut şartlarda televizyonculuk olayı biter diye düşünüyorum.

0

tüm aşk dizlerinin oynadığı kanalları kaldırırdım o zaman da kanal kalmıyor neyse kalsın yaa uff izlemiyorum zaten hiçbirini

0

sürekli aynı konular yer aldığı için aşk dizileri piyasadan kaldırılmalı çünkü hepsinin konusu aynı oğlan veya kız zengindir biryerde karşılaşırlar ve sonra tanışırlar evlenirler vs.sonra kız ve erkek anlaşamaz aşk acısı çeker tekrar barışır bu şekilde ilerlediği için aşk dizileri yayından kaldırılmalı daha çok tarihe yönelik mesajlar veren dizilere odaklanılmalıdır diye düşünüyorum.

0

şu ekranları kaosa çeviren saçma sapan aşk dizilerini kaldırırdım. en başta da ''sen anlat karadeniz'' adlı diziyi mesela. fragmanları bile benim içimi baymaya yetti. nasıl bir dizide bu kadar entrika ve çirkinlik olur anlamakta zorlanıyorum. bu dizinin senaristi acaba ne yaşadı ki böyle bir senaryo yazabildi?

0

evlilik programları kaldırılsın diye sürekli söylerdim fakat evlilik programları formatı değiştikten sonra türeyen yemek programları da kaldırılsın istiyorum şimdi. nefret ediyorum gerçekten zikkim yiyin diyesim geliyor her karşıma çıktığında saatlerce yemek yapıp sokakta o kadar aç, tv başında o kadar dar gelirli insanın içinde yağlı ballı türlü türlü yemekleri yiyip yiyip aç kaldım diye burun kiviriyorlar ya. zikkim yiyin zikkim.

0

aşk dizilerini kaldırıdım artık çekilemez bir hal aldı.sürekli bir fakir kız zengin oğlan ailesine girip düzenini bozan kız sapırsaçma işler düzgün bir dizi olmalı ve eğlenceli aksiyonlu dizi olmalı aşk dizilerini kaldırıdım