0

kim milyoner olmak ister en çok tasvip ettiğim yarışma olurdu çok eğitici çünkü bir de trt de bir ara yayınlanan altın petek yarışması o ikisini çoook seviyorum

0

birçok yarışma programı var artık. yemek, bilgi, heyecan, giyim, moda vs. tarzında yarışma programları vardır. bu programların en çok izleneni son zamanlarda özellikle yemek yarışma programlarıdır. bu programların bazıları: yemekteyiz, zuhal topalla sofrada, gelinim mutfakta, kocam yaparsa vs. gün içinde bunlardan birine mutlaka denk geliyoruz. hem yarışma, hem heyecan hem de eğlence oluyor. bu tarz programların bize göre mutlaka eksiklikleri oluyor ama sonuçta izleniyor.

0

birçok programa kıyasla gayet güzel. keşke saçma dizilerin yerini bu tarz programlar alsa.

0

çoğu saçma şeyler gerek dahi olmayan şeyler ama kim milyoner olma ister gibi bilgilendirici yarışmalar arttırılmalı dizi veya yemek programları kaldırılmalı çok saçma ve tamamen zaman kaybından başka birşey değil bence televizyon gereksiz birşey hele ki o saçma sapan yarışmalar direkmen kaldırılmalı

0

ülkemizde herşeyin zor kazanıldığı bir yerde yarışma düzenleyip onca parayı vereceklerini düşünmüyorum. üç beş program dışında çoğu yalandır diye düşünmekteyim.

0

televizyondaki yarışma programları bazıları egitici bazları sıkıcı geliyor

0

çoğu saçma program özellikle yemek yarışma programları gereksiz.millet birbirini eleştirmekten başka bişey yapmıyor yemek programlarında.

0

hep abuk subuk yarışmalar hiç birini sevmiyorumda bakmıyorumda