0

1 gun icin de onlarin yaptigi her seyi yapip ne hissettiklerini anlamaya calisirdim.su an anlam veremedigim anlamadigim seyleri anlardim guzel olurdu:)

1

bir günlüğüne karşı cins olsaydım eğer galiba o gün içerisinde yapmayacağım bir şey kalmazdı. onların duygularını ve olaylar karşısında ne hissettiklerini anlamaya çalışırdım. karşı cinsin fizyolojik ve psikolojik olarak değişikliklerini yaşayarak öğrenmeye çalışırdım. kesinlikle çok değişik bir tecrübe olurdu böyle bir şey yaşamak. keşke herkesin hayatı boyunca en azından bir günlüğüne karşı cins olabilme şansı verilseydi , insanlar bence birbirlerini çok daha iyi anlayarak empati yapabilirlerdi. maalesef böyle bir şansımız yok olsaydı gerçekten güzel olurdu.

1

bir günlüğüne karşı cins olsaydım onların bize yaptıkları şeyleri neden yaptıklarını bilmek isterdim ve onların bize yaptıkları şeyleri bende onlara yapmak isterdim.

0

insanlara davranışlarını, bakış ve yorumlarını öğrenmeye çalışırdım. iki cins arasında insanların ne gibi farklı davranışlar sergilediğini görmek isterdim.