0

ben de tanıyorsam sorun yok ama ben tanımıyorsam ve kız birden bire ortaya çıktıysa işkillenirim ve sinirlenirim. bundan rahatsız olduğumu da belli ederim ve empati yapmasını isterim. aramız açık olmasa neyse ama zaten aramız açık ne alaka eski bir kız arkadaşıyla görüşecek. güvenemem açıkçası güvenemeyince de o kişiden soğumaya başlarım.

0

öncelikle kimden duyduğuma bağlı bu durumu. bir de karşı cins arkadaşı tanıyor muyum tanımıyor muyum ona bağlı. tanıyorsam iyi kötü muhabbetim varsa ortama pek dahil olmam. ama buluşma bitip eve geçtikleri zaman sevgilimin elimden çekeceği çok var. yok eğer tanımıyorsam bir de üstüne üstlük sosyal medyadan falan gördüysem buluşmayı o buluştukları mekana gider masayı bir güzel dağıtırım. önce kızı gönderirim. daha sonra dev kavga ederiz. sonu kesin ayrılık olur sanırım.

0

benim için öyle birisi asla hayatıma giremez ve olamazda çünkü benim cinsimle bırak buluşmayı konuşamaz dahi benim hiç sevmediğim bir şey asla buluşamaz.ben hayatı ona zehir ederim yaşadığına pişman ederim daha kötü şeyleri ben de ona yaparım ve bunlarla da kalmam hayatıma almam asla da konuşmam bir daha da barışmam biter tamamen benim için çünkü bizim aramız açıkken bir başkasıyla buluşması bu da bir aldatma çeşidi bana göre o yüzden ben hemen silerim.

0

niçin görüştüğünü sebebini öğrenirdim bu durumdan hoşlanmayabilirdim o. sonuçta ne kadar ara vermis olsakta gonuk bağımsız varsa bunu doğru bulamazdım . eğer tekrar başlamak düşüncesi ile görüşüyorsa üzülürdüm ve uzak durmaya çalışırdım .

0

yani buluştuğu kişi normal bir arkadaşıysa bir problem olmaz diye düşünüyorum. sonuçta benim de normal erkek arkadaşlarım var. ama eski sevgili falansa, o olmaz yani orda bir duralım :)

0

ben evliyim mesela bekarım sevgilim var diyerilim arkadaşıyla bende tanışmak isterim iyi bende geleyim derim kabul etmezse hayırdır oğlum ne ayaksın sen derim vıdı vıdı yaparsa iyi allah çarşıbaşı pazar versin boyuna göre de mezar versin sakın beni affet kelimesinde kullanma aa tükürdüm bunu yapamam ben bitti dersem biter yani

1

sevgilim olmadığı için bu tür konular beni ilgilendirmez ve allah kimsenin başınada vermesin

0

çok uzun süreli bir ilişkim olduğu için artık böyle şeyler yaşanmaz diye düşünüyorum diyelim ki oldu tepkim de katı olmaz o kadar yıldan sonra kiminle görüşüp görüşmeyeceğini bilir üstelik bir arkadaşsa aram açık yada değil kesinlikle görülebilir öyle saçma şey olur mu görüşemez diyenleri özgüven aşılasınlar biraz kendilerine diyorumm

0

burnundan fitil fitil getiririm. ayrılık kararı alacağımı düşünmüyorum çünkü onu çok seviyorum ve onun da beni çok sevdiğini biliyorum. böyle bir nedenden dolayı her şeyi silip atamam ama burnundan getireceğim kesin. zaten oda hatasını anlar eğer böyle bir şey yaparsa. gönlümü almayı da çok iyi biliyor. saatlerce suratımı çekmek zorunda kalacağı kesin ama.