0

bende daha ödeme talebinde bulunmadım. bulunursam bilgi vereceğim arkadaşlar.

0

henuz odeme talebinde bulunmadim ama sanmiyorum surelerini asicaklarini

1

hafta sonu girdiğinde araya uzuyor evet. ama bu kadar uzadıysa kazancınızı kontrol etmeniz gerekir. belki cevaplarınızı silinip kazancınız düşmüştür ve ödeme eşiğinde olmadığı için ödeme yapılmıyordur. boşa beklememiş olursunuz. böyle bir durumda yoksa mesaj atmalısınız.

1

ben 3 defa ödeme talebinde bulundum 2 tanesi 3 iş günü öğleden sonra yattı 3 ise oda ilk iş günü içerisinde yattı bu tamamen üyelerimizin çekim talebinde ne kadar yoğun bir şekilde olduğuna bağlı hadise hemen yatar inceleme uzun sürmez fazla ise uzun sürer artı 25 tl'lik bir çekme talebi veren kişi ile 50 tl'lik bir çekme talebi veren kişinin parası tabii ki aradaki farka göre biraz zaman alabilir bu da yoğunluğa bağlıdır benim tahminime göre tabii ki sitenin çoğundan fazlası 25 tl'yi yaptıktan sonra herkesin ihtiyacı olduğu için bu parayı çekme ihtiyacı duyduğunu düşünüyorum.

0

benim besinci gunde yatti gecen odeme talebinde bulundugum zaman... ama bu kadsr gecikmesini odeme talebinde bulundugumuz sirada bircok kisinin de odeme talebinde bulundugunu dusunuyorum. e haliyle hepsini incelemeleri zaman aliyor. bu da odemelerde sarkma yapiyor... malum bu aralar sitedeki uye sayisi en yuksek seviyelerinde. herkes limite ulasip cekim yapmaya calisiyor

1

daha önce 3 defa ödeme talebinde bulundum ilk ikisi hemen ertesi gün hesabıma geçti. ancak sonuncusu üç buçuk 4 gün arası bir sürede hesabıma aktarıldı hiçbir zaman daha uzun sürdüğü olmadı.

0

en son dördüncü gün yatmıştı. bir problem mi var netekim kardeşim sorumani de.senin kazancı yatırmadılar mi?yorum olarak yazabilir misin kardesim.

0

ben hiç ödeme talebinde bulunmadın olan varsa yazsın.