0

hayır, eğitimimi yarıda bırakmadım ve eğitimime devam ediyorum. bence okuma fırsatı olan herkes okusun ve iş bulamasa bile kendini geliştirmiş olsun. ülkede eğer cahil nesil oluşursa zaten kimseye iş istihdamı oluşmaz ve insanlar işsiz kalmaya ve işsizlik oranını arttırmaya devam eder. bu yüzden okuyalım ki fikirlerimizin önü açılsın ve genç girişimci projeler üretip insanlara iş istihdamı oluşturalım.

0

ben ankara üniversitesi'nde radyo televizyon sinema okuyordum bir ara yarıda bıraktım eğitimini bana uygun bir bölüm olmadığını düşünüp ancak daha sonra anne ve babamı dedene babaannemi mahçup etmemek için sınavlara dışarıdan girerek bir şekilde okulu bitirdim ama keşke bitirme sevdim inanın 4 yıllık üniversite mezunlarına çok daha az iş imkanı var kpss'de lisede yüksekokulda üniversitede 70 puan alan bir yerlere başvurabiliyor bunda ayrımı yapılmıyor lise mi önlisans mi lisans mı diye bence lise mezunu olmak hatta önlisans mezunu olmak daha avantajlı.

0

ayibogan arkadasimiz gibi bende tarih okuyordum acikogretimde. onu ucuncu sonifi bitirip dorduncu sinifa gectigim srnr dondurdum. kendimi toparlamam gerekiyorsu cunku o donem. onceki okudugum bolum biter bitmez hemen acikogretimde bu bolume yazilmistim. nr zorum varsa. hemen ne yaziliyorsun. bir sene kafani dinle bari degil mi. yokk.. iki yildan beri donuk haldr bekliyor suan o bolum. aslinda bitirsem bitiririm ama. iste o şevkin gelmesi lazim bana. o da suan yok.

0

hayır yarım bırakmadım zaten yüzdum yüzdüm kuyruğuna geldim şurada üniversitenin bitmesine az kaldı o yüzden bırakmadım devam ediyorum.

1

açık öğretim fakültesinden tarih bölümü vardı o bölümü yarıda bıraktım.önü kapalı bir bölüm olduğu için boşuna emek harcamayın dedim.