0

tabi ki keyiflidir. okurken hiçbir öğrenciye keyifli gelmez ne zaman mezun oldu iş hayatına atıldı insan o zaman anlıyor ki hayatının en güzel yılları aslında öğrencilikteymiş.

0

yerine gore keyiflidir ama benim için hiçte keyifli değil. ben hala okul okuyorum ve sıkıldım ders çalışmaktan konu ezberlemekten. artık atanmak ve çalışmak istiyorum hiç ders çalışasım gelmiyor. öğrenci olmak çok zordur herkes senden birşeyler bekliyor.

0

öğrencilik yıllarında okulun her sene çarçabuk tatil günlerine denk gelmesini isterdim, bunun sebebi dersler ve aldığım başarısız notlardı ama okul arkadaşlarımla her günümü dolu dolu geçirdiğim için bir yandan onlar yüzünden de okula seve seve gidiyordum.okuldan sonra bile gezer tozardık eğlenirdik top oynardık, parasızlıktan hırsızlık planları yaptığımız günleri unutmuyorum ve lütfen yanlış anlamayın benim zamanımda karnımı doyurmaya bile paramız yetmiyordu, üstünü denkleştirerek bişeyler alıp yiyorduk ama yol parası çıkışmadığı çok zamanlar olmuştu ve bir kaç kez hırsızlık da uğraştık maalesef, bir kere bişeyler çalıp satmıştık yine de yaptığım yanlış bir davranış olduğunu söylemek istiyorum kusura bakmayın özür dilerim böyle birşey anlattığım için kötü örnek teşkil olduğum için.konunun esasına dönmek gerekirse öğrencilik bittikten sonra değeri çok daha iyi anlaşılan bir şeydi, keşke lise yıllarıma geri dönebilsem ve bu sefer o derslere katlanabilirdim sıkılmadan.

0

aslında öğrencilik zahmetli bir iştir.insanın bu konuda kendine güveni olması lazım bazı şeyleri başarması için basamak koycakki yavaş yavaş hedefine ulassin.sonuçta geleceğini hazırlıyor.birde aileden uzaksa tüm yuk omuzlarındadir.ayrıca çevresinde ki kisilerde ailesi de bir beklenti içinde olur.vede bunu da onlara göstermek ister emeklerin boşa gitmediğini.herşeyin en hayirlisi olursa anne ve babaninda güveni artar.