1

aslında bu sitede eğer bildiğimiz sorular olsa ve bizim alanımıza giren sorular olsa cevaplamak daha eğlenceli ve cevaplamada daha çok keyif alıyorum. tabii ki bizim sorular olsa gerçi bazen bilmediğin soruların internetten araştırıp öyle cevabını buluyorum. mesela bu tarih soruları bilgi soruları birçoğunu işte cevaplarını bilmediğim için araştırıp bilgi veriyorum yani o da güzel o da çok keyiflider.

0

ben daha cok cevap vermekden yanayim cunku benim icin daha rahat diye dusunuyorum.hem sorulan sorulara bakiyorum hemde verilen cevaplarda bilgi sahibi olacagim seyler olabilir diye dusnuyorum.hemde benim cevaplarimda daha faydali olur ust seviyede diye dusunuyorum

0

bana göre cevap vermek daha kolay ve daha kazançlı geliyor. o yüzden ben cevap vermekten daha çok keyif alıyorum diyebilirim.

1

sitede soru sormak da cevap vermek de keyifli lakin cevaplara verilen kazançlar biraz daha yüksek olsa ful cevap vermeye yüklenirken.ama soruda kazanç kastığımız için daha çok soru soruyorum zaten profilime girerseniz 2200 küsür soru var, 1200 küsür de cevabım var önceden ilk başladığım da cevap veriyordum fakat şimdi sürekli soru soruyorum.

0

bence cevap vermeyi tercih ediyorum daha keyifli oluyor görüşlerimi yazmak .

0

cevaplamak daha keyifli benim icin... yani en azindan istedigim gibi kazanc saglayabiliyorum.

0

site de soru sormak bence daha keyifli :)
ama cevaplamaninda keyifli oldugu noktalar var;yoruma dayali sorular soruldugu muddetce.