0

kafalar kanalı kıskırtmaların hepsi kurgudur. parayı buldukca daha cok ahlaksızlazmaya basladılar. aynı kisi kıskırtma olduğunu anlamayıp nasılda devam eder?

0

kurgu tabiki şöyle düşünün siz kendi arkadaşınıza bir kışkırtma yapıcaksınız ama bu kışkırtma gerçek.arkadaşınızın haberi olmadan gizlice onu baglayıp saçlarını kesıceksınız ve bu arkadaşınız saçalrının kesik oldugunu anladıgında ya sizi döver yada arkadaşlktan reddeder bu böyledir çünkü en sevdiği şeyi saçıdır ve o kişiye yaptıgınız kışkırtmaya tepki anca böyle verilir.kafalar kanalındaki kışkırtmalar kurgu oldugu için insanların dikkatini çekmek için kışkırtma yapılacak kişiyle anlaşılmış ve doğal darvanması istenmiştir yoksa bana yapılsa kamera bile çekim yapsa tekme tokat dalarım hepsıne kurgu oldugu bundan belli ne sinir var ne başka bişey var zaten bildikleri için rol de yapamıyolar izleyin kışkırtma videolarını açık açık belli ediyolar.

0

kafalar kanalının yaptığı kışkırtmalar eskiden kurgu değildi ama şimdiki en son yaptıkları kışkırtmalarda sanki kurgu var gibi geldi.kurgu olmasa bile artık doğallığını kaybetti başka bir boyut kazandı.bu yüzden artık kışkırtma videolarını izlemiyorum.lakin youtube üzerinde en eğlenceli kanal diyebilirim.