0

sizce de tik tok videoları yaşaklanması gerek miyor mu?

SiZde sıkılmadınız mı artık

15 cevap
0

bence de yasaklanmalı.ben reklam olarak bile karşıma çıkınca ıyy deyip kapatıyorum.başka reklam çıkana kadar sayfayı yeniliyorum.o kadar saçma ve çocukça geliyorki oradaki videolar.

0

yasaklanmaktan ziyade girmemeyi tercih edebilirsin. ben mesela ciktigi ilk zamanlardan beri "aaa.. ne var burads" deyip bir kere bile acip bakmisligim yok. cogu seyin bir anda mosasi patliyor vr sonuyor yine bir anda.

0

ya bazıları tamam ama bazıları o kadar saçmaki beyninin varlığından şüphe duyduğum insanlar olmuyor değil yani çok saçma şeyler var ya

0

bence yasaklanmalı çoğu toplumun ahlakını bozuyor zaten saçma sapan videolar çekiyorlar.

0

yasaklanmasını ama açık saçık videolara ceza gelin bence insanları gözü önünde bu kadar şey olmamalı

0

bence yasaklanması asker,,polis,,vb.kisilere yasaklanabilir ama yasaklanmamasini tercih ederim çünkü onlarda insan ve onların da eğlenmeye ihtiyaçı var fakat uygunsuz videolara ceza gelsin

0

bence yasaklanmamali niye yasaklansin ki insanlar kendilerince egleniyorlar. he bazen cılkını çıkaran oluyo ama ona da yapacak birşey yok artık hersey de olduğu gibi bundada abartanlar var ama ne olursa olsun yasaklanmamali isteyen kullansin istemeyende hic o uygulama yokmus gibi davransin bence.

0

yasaklanması saçma sen sevmezsin ben sevmem ama seven birileri mutlaka var. onların da iradelerine saygı göstermeliyiz özgür bir ülkedeyiz herkes istediğini yapar. ama furkan arkadaşımızın dediği giibi devlet kurumlarında kullanılmamalı bir askerimizin kaşını büzüp şarkıya eşlik etmesi bana çok itici ve mide bulandırıcı geliyor bunların da önüne geçilmeli.

0

evet bende kaldırılmasını istiyorum o kadar ahlaksız videolar atiyorlarki insan gercek den çekerken utanmiyormu ben izlerken utandım birkez sonra sildim zaten herkez iyice yoldan çıkmış anlamadım ama bu konuya el atilmali.

0

bence evet yasaklanmali cok asiriya kaciliyor ve gereksizlesiyor gun gectikce

0

nefret eder oldum ya nasıl bişey o videolar.
ilk çıktığı andan itibaren nefret başlmamıştı zaten

0

hayır tabi ki de neden yasaklansın ki kötü bir içerik üretmiyorlar.

0

bazıları olabilir ama bence çoğu güzel

0

hayır neden yasaklansın ki bende sevmem keyif almam ama seven keyif alan insanlarda var saygı duymalıyız

0

devlet kurumlarında kullanımı yasaklanmalı. normal bireyler özgürce kullanabilmelidir.