1

marketteki yumurtaların genellikle çiftliklerde ve tavukları besleyerek yem vererek elde edilen yumurta yani ikisi de tavuk yumurtası köy yumurtası tavuklar gezerek ve organik olarak beslenerek yumurtluyor lar aralarındaki fark köy yumurtası daha sağlıklıdır mesela yumurta kırdığın ve yaptığın zaman köy yumurtanın sarısı çok sarı oluyor marketteki yumurtaları sarısı böyle hafif beyaza benziyor.

0

ikısıde yumurtadir.biri gezerek doğadan doğal beslenen tavuktan olur ki organik yumurta diyoruz,diğeri marketteki yem yiyerek kapalı tavuk çiftliğinde yetişen yumurtadir.biz de tam emin olamadan organik olanını bulmaya çalışırız.

0

market yumurtası da tavuktan çıkıyor.market yumurtası tavuk yumurtası ayrı değil ki.bu soru çiftlik yumurtası ile köy yumurtası şeklinde olabilirdi.

0

marketten tavuk yumurtası satılıyor üzerinde kodlarıyla

0

artık her yumurtanın üzerine kod basmak zorunlu bu yüzden yumurtanın hangi koşullar altında üretildiğini görebiliyorsunuz organik mi yoksa kafeste yetiştirilen tavuk yumurtasına doğada serbest gezen tavuk yumurtası mı hepsini o kodlara bakarak anlayabiliyorsunuz markette de organik yumurta satılıyor.