0

benim fikrim tütün kolonyasının yana çünkü tütün kolonyası içindeki aromalar ile parfüm gibi kokuyormuş işleri rahatlatıyor ama limon kolonyası fazlasıyla kişileri rahatsız edip huzursuz ediyor eski zamanlarda hep limon kolonyası kullanılır idi ama şu anda görerek diyeyim ki tütün kolonyası kullanılmaktadır.

1

limon kolonyası bana ferahlık verir. bir kokudan ziyade sanki benim için bir koku giderici. ama tütün kolonyasının da hoş bir kokusu var, çok kullanıldığında baygın olabiliyor sadece.

0

şahsen tütün kolonyası tercihimdir. bir çok insan ağır olduğu için sevmemektedir. ancak bilmiyorum ama bana her zaman bir güven duygusu vermiştir. belki de eskileri hatırlattığı içindir. insanların sevdiği şeyleri sevme sebeplerinin çoğu zaman hayatlarında bir yeri olduğu için olduğunu düşünüyorum. limon kolonyası bana her zaman hastaneleri hatırlatır. ancak tütün kolonyası rahmetli dedemi ve eski bayramların kokusunu bana hatırlatmaktadır. sigara içen biri olduğum için sevdiğim bir koku olduğunu söyleyen insanlar var ancak kesinlikle onlara katılmıyorum. bence bu iki kokunun alakası bile yok. sigara içsem bile oldukça kötü koktuğunun farkındayım.

0

tütün kolonyasını daha fazla seviyorum

0

kesinlikle limon kolonyası. tütünün adı bile kötü geliyor bana.