0

öncelikle mağazanın ne tür bir mağaza olduğu ile ilgilidir bu sorunun cevabı baktığımız vakit eğer bir giyim mağazasıysa o zaman çocuklar oyuncağı andıran ya da üzerinde çizgi film kahramanlarının bulunduğu her tür giysiye meyil gösterirler ve isterler eğer bu alışveriş merkezi ise ve bu alışveriş merkezi içerisindeki teknoloji mağazası ise zaten kendi sevdikleri elektronik eşyalardan tutunda oyuncak robotlar a kadar her şeyi isterler.

0

çocuklar genelde ne görürlerse onu istiyorlar ama daha çok yiyecek oluyor

0

çocuklar mağazalarda genelde oyunca ve şeker, çikolata, cips , kola yani sağlıksız kategorisinde olan bütün abur cuburları isteler. tabi çocuğunun sağlığı almak istemezsin ama eğer çocuğun her dediğini yaptırmaya alışık olduğu için almıyoruz dediğin anda atar kendini yerlere kendinin yerden yere vurarak ağlar. sen o anda sinir krizleri geçirirsin çocuğuna hafifta olsa bir iki vurmak istersin ama elalem ne der korkusu olur vurmasan kızmasan da başkaları bu sefer bak bak bak ne şımarık yetiştirmiş der. bu yüzden anne babalar eğer annesiyle ya da kayınvalidesiyle aynı yakın çevrede oturuyorsa çocukları annelere postalar öyle dışarı gezmeye alışverişe çıkarlar. en mantıklısı da budur zaten bence

0

tabiki de oyuncak isterler . oyuncak olmayan bir magazaysa eğer zaten sıkılıp çıkmak isterler size de hiç birşey baktirmazlar. oyuncak olan mağazaya giderseniz de genelde zararlı çıkıyorsunuz.

0

erkek çocukları araba ya da lunaparkta çarpışan araba,kızlar ise bebek ya da atlı karınca ister :d