0

çocuğunun olması hayatta ki en güzel şey insanlar anne baba olmayı o duyguyu tatmayı ister evinde neşe olsun cıvıl cıvıl sesler duymak ister:))) yaşamayan bilemez

0

kendi canından bir can olacağı için. sevdiğin kişiyle bir bağ kişilerden güzel izler ve özellikler alan bir minik dünyalar tatlısı bir bebek sahibi olmak istemeye yeterde artar bile. onu kendi ellerinle büyütmek isteği, korumak, sevmek isteği çocuklarının olması düşüncesini destekleyebilir. ve büyüdükçe seni sevecek anne,baba diyerek hayata başlayacak bir çocuk sahibi olma isteği ve birçok şey olabilir.

0

öncelikle genel olarak erkek cocukları olmasını en çok soyunu ilerlermek için isterler. fakat ben küçükken baba sevgisi görmediğim için bi oglum olsun ve ona görmediğim sevgiyi gösteriyim istiyorum.

0

insanlar illa geleceğe bir şey bırakmak için değil doğası gereği çocuk dünyaya getirmek istiyor. çocuğun olması insanın bir canlıya hayat verip büyütmesi bence çok güzel bir şey.

0

neden ? insanların anne -baba olmaya hakları var. herkes anne- baba olmak ister. herkes bu duyguyu yasamak. ister. rabbim herkese evlat nasip etsin yani. insanlar anne , baba olmak için işte.

0

ben şahsen kendi adıma hiç böyle bir şey istemedim hala daha yok ama olan insanları da anlayabiliyorum insan doğasında genlerinde olan bir şey üremek çoğalmak neslinin devam etmesi ben şahsen kendi adıma böyle bir şeyi tavsif etmiyorum