2

migren ağrısına ne iyi gelir?

Migren hastasıyım.

8 cevap
0

omega 3 değeri yüksek olan balıklar çikolata tarzı tatlı oranı yüksek olan yiyecekler migreni tetiklemektedir migrenin geçmesi için karanlık ve sessiz bir ortamda gözünüzü kapatıp başınıza bir örtü gibi bir şeyle sıkıca sarmak fayda etmektedir benim migrenimin geçmesi için ise ben bi-profenid diye bir ilaç sayesinde migreni min ağrısını düşürüyorum eğer migren yuzunden bas agrim iyice fazla ise migrex diye bir ilaçlar migreni mi geçirmeye çalışıyorum

0

migren ağrısına balık omega-3 değeri fazla olan balıklar, kahve bazı insanlar için tetikleyebilir ama migren ağrısı için iyi gelir ve zencefil, keten tohumu.

0

migren ağrısına düzenli uyku iyi gelir

0

karanlık ve sessiz bir oda da uyumak. kesinlikle tok olmak ılık duş ve nescafe.tabi arveles de bire bir kesiyor.

0

karanlık sessiz bir yerde uyumak iyi geliyor ılık duşta iyi geliyor elmanın da iyi geldiğimi söylediler ama ben pek bir fark görmedim

0

en bilinen şeyler karanlık ve sessiz bir yerde dinlenmektir. bunun yanında mentollü kokular, soğuk kompres, sade ve koyu bir kahve de iyi gelmektedir.

0

karanlık ve sessiz bi odada uyuman gerekiyor

2

aktarlarda satılan migren taşı var. mentol taşı da deniliyor. ilaç kullanmayanlar için ya da kullanmak istemeyenler için alternatif bir tercih olabilir.