0

cevaplari silinip banlaniyorlar tabikii... paralari odenmiyor. merak etmeyin. birde oncesinde ben bazen uyariyotum abkin bunlari yapmak ban sebebidir diye. sizene, sizin cebinizden mi cikiyor parasi diyorlar. isime karismayin diyen mi cikmadi... hey gidi heyy... birine de dedim. bakin ogrenciyseniz sorumanie mesaj atin, o mesajlarinizi silsinler, sorulara da dogru duzgun cevap yazin dedim. sonra baktim ayni seye devam ediyor. sizene ben soeumaniye mesaj attim. kaeismayin, ogrenciyim paraya ihtiyacim var dedi. det demez banlandi kendisi... yani bir uyari yaomisim, hani hatandan donup soeumaniye mesaj atmissin ayni hatayi tekrarliyosun yani. boyle kisilerin banlanmasi kacinilmaz tabiki.

0

bazı kendini bilmez arkadaşlar can sıkıntısından elleri klavyeye takılıyor herhalde site bunlara gerekli cvp veriyordur.

0

bilmiyorum ben de her seferinde görüyorum ve çok rahatsız oluyorum biz o kadar uğraşıyoruz yorum yapmak için cevap vermek için kolay yoldan para kazanmak isteyenler maalesef burada da yer etmiş durumda

0

ben de sık rastladım bu tarz yorumlara. bir de çarşaf gibi uzatmış, xyztmt diye.onlarin amacı parazitlik yapmak başka bir açıklaması yok.

1

yorumlara yani sorulan sorulara yazilan cevaplarin olumsuz olmasi soru ile alakasiz olmasi degisik abuk subuk tarzindaki cevaplarin hepsi sorumani tarafindan tespit edilip banlaniyor sıkıntı olmuyor yani.eger sorulariniza gelen cevaplar cok sacma felan olursa sorumaniye sikayette bulunabilirsiniz size gerekli olan yardimi yapicak diye dusunuyorum.