1

sorumani de soru sormak iki kuruş kazandırıyor cevap vermek daha çok kazandırıyor. eğer soruya verdiğin cevaba bağlıdır eğer o sorunun cevabı uzun bir şekilde olursa cevaplar daha çok kazandırıyor. gerçi sorularda kazandırıyor ama en çok cevaplar kazandırıyor.

0

cevap vermek tabikide soru sorarak 2 kurus cevap vererek satır başına 1 kurus alıyorsun yani 10 satır cevap 10 kuruş demek.

0

bence mantıklı olanı tabii ki yazı yazmak.soru sorarak gerçekten o kadar yüksek bir kazanç elde edemezsiniz ancak yazı yazarak cidden yüksek kazançlar elde edebilirsiniz gün içerisinde.hızlı ve pratik olmanız lazım.sorulara mantıklı cevap verirseniz birazda uzun şekilde anlatırsınız cidden çok güzel paralar kazanabilirsiniz buradan.önemli olan mantık ve soruya ilişkin cevaplar vermek.

0

tabiki cevap vermek dağa güzel sorular uzun cevaplar ya aral dağa çok kes kazanabilirdik mesala uzun yazarsan 50 krs kadar dağa çok biriktirebilirsin soru sorsam 100 soru sorsam sana 1 tl olarak değerlendirilir.

0

cevap vermek her zaman daha karli. istedigin kadsr uzat, uzunlugu kadar para al. ama sorular sabit kazancli. ama verdigin cevaplarinda artik eskisi kadar iyi kazanc saglamiyor. yani ilk zamanlar cok guzel kazanc sagliyordun cevaplardan. yine uzattikca kazancin artiyor ama... iste mesela suqn bu kutucugu tamamen doldurup cevabi gonderirsem hemen hemen 25-27 kurus kazaniyoeum ama ilk zamanlarda ayni sekilde cok uzun yazip bu kutucugu doldurup cevap sinirina gelseydim simdiki gibi 45-50 kurus filan kazanabiliyorduk. iste suan iki kati kazanc etkinligi var da biraz eskisi gibi kazanabiliyoruz. umarim butun arkadaslarimiz bu etkinlik sayesinde guzel kazanclar elde eder. cunku ekonomik sistemimiz artik o kadar berbat ki, herkes parq kazanabilecegi yeni yerler ariyor, ek gelir saglayacagi siteler ariyor. umarim iki tarafli olarak da guzel kqzanclar elde ederiz. iki tarafli derken hem biz uyeler olarwk guzel kazaniriz hem de site kazanir. iste o yuzden mumkun oldugunca aktif olup soru cevap yapin ki site yonetimi de kazansin. cunku site yonetimi kazandikca bize de boyle etkinlikleri daha cok yapar, daha cok kazaniriz umarim.

0

tabiki soru sormaktansa cevap vermek daha kazançlı. soru sorarak yalnızca 2 kuruş kazanmış oluyorsunuz ancka çok hızlı şekilde soru sorarak kazanç sağlayabilirsiniz. ancak cevap vermeniz size dhaa hızlı parakaznamanızı sağlayacaktır

0

cevap vermek daha zevkli ve daha kazançlıdır

1

soruyu en fazla iki cümleyle falan sorabiliyoruz o da iki üç kuruş ediyor cevabı ne kadar istersek o uzunlukta verebiliriz o zaman daha çok kazanç elde ederiz mesela ben şuan uzun cevap vermeye çalışıyorum çünkü bu perşembe parayı çekmem lazım saat sabah altı oldu ben hala 25 liraya tamamlamaya çalışıyorum şuan 23 lira oldu azmettim tamamlıycam inşallah hepiniz de tamamlayabilirsiniz

0

cevaplar daha fazla kazandırıyor... ne kadar uzun yazarsan kazancını katlıyorsun vallahi... şimdi sadece sorudan gitsen limit olan 25 tl ye ulaşabilmen için tam tamına 1250 tane soru sorman gerek...

0

sorulara verilen cevaplar daha çok kazandiriyor.ayrıca ne kadar uzun cevap yazarsan kazancta o kadar yukseliyor tabiki.

0

daha çok kazanç getiren işlevin cevaplamak olduğunu öğrendiğim için sevinçliyim.

0

cevaplamak daha mantikli cok daha kazancli

0

bence sorulara verilen cevaplar daha çok kazandırıyor cevabın uzunluğuna göre kazandığımız miktar artıyor eskiden soru sormak daha mantıklı gibi gelirdi bana fakat sonradan anladımki cevap vermek daha mantıklıymış ah ah o iki katı yarışma varken ben yoktum keşke bende olsaydımda verilen cevaplara iki katı fiyat alsaydım neyse sorumaniden yeni yarışma bekliyor şu an herkes yarışma olmadığı için site ya bana çok sessiz geliyor yada cidden sitede aktiflik yok şu anda.

0

sorulara cevap vermek daha mantıklı geliyor çünkü ne kadar yazarsan o kadar puan alıyorsun.

0

en kısa cevap 1krş en kısa soru 2 krş olduğuna göre bakın

0

cevap vermek daha iyi getiri sağlar hem daha zevkli oluyor

0

burda mantıklı soru sorarsan beş kuruş alırsın ama soru sorarsan da iki kuruş alırsın cevap vermeye gelince mantıklı bir şekilde cevap verirsen ve imla kurallarına uyarak uzun cevap yazarsan fazla kazanırsın bu söylediklerim önemli yanı kazanmanın için kardeş bol kazançlar hepimize .

0

cevaplar daha çok kazandırıyor, ne kadar uzun yazarsan o kadar çok kazancın olur.

0

sorulara cevap vermek daha kazançlı olduğunu düşünüyorum hatta bazı zamanlar verilen cevaplara şimdiki olduğu gibi kazançlar 2 katla çarpılmaktadır. bilginize.

0

cevap vermek daha fazla kazanç elde etmeni sağlar.tabiki soru sormakta önemli ,özellikle kaliteli sorular olursa altın soru halini alabiliyor benim olmuştu mesela sorduğum sorular altın soru olmuştu ve yaklaşık 40,45 cevap gelmişti buda kazandırır .