0

yani inşallah hesabı banlanır. çünkü biz burada emeklerimizle uğraşırken direk klavyenin bir tuşuna basıp para kazanıyor. daha doğrusu kazanacağını sanıyor :). sorumani sitesinde parayı çekmek için ödeme talebi verdiği zaman, verdiği bütün cevaplar ve oluşturduğu bütün sorular inceleme altına alınıyor. eğer hileyle veya illegal bir yolla yapılmışsa, o kişinin hesabı uzaklaştırılıyor ve parası da verilmiyor. en iyisi bu bence :).

0

böyl tipler bu siteden para kazanacağını düşünüyor.ancak bilmiyorlar ki site 25 tl olunca ödeme talebi verilince incelemeye alıyor. bunların ben şu an 4 kere ödeme talebi verdim ve paramı sorunsuz bir şekilde aldım. deminki kopya ve öyle
cevaplar vermediğim için site ödüyor. ancak onlar öyle cevaplar verince ban yiyorlar.

0

bu tipler hep cikiyor... linkini kopyalayip soeumaniye bildirebilirsin. ben bildirdim bu kisiyi sorumaniye. ;) zaten sorumani bu sure icinde yakalamazsa illa ki odeme talep ettiginde incelemeye girecek. sorumanide buna tabi odeme vermeyip banlar :)

0

evet onu bende farkettim,sorumaniyi etiketledim.sorumani caresine bakar.

0

kardeşim ilk önce onun linkini alıp sorumani'ye mesaj olarak atabilirsin. onlar zaten hemen o şekil banliyorlar yani biz de görünce hemen bildiriyoruz sorumani'ye sen de o şekil yapabilirsin. her gün böyle insanlar buraya denk geliyor yani yapacak bir şey yok alıştık artık.