0

iki kati kazancin suresi uzun olursa yine uzun bir sure gelmez iki kati kazanc. en azindan boyle iki gunluk üç gunluk yapilinca tadinda oluyor... kararinda yani.. yine bu kisa zamanda guzel kazançlar elde edilebiliyor. bunu her turlu kanitlayabilirim. bak mesela dun aksam yine basladi iki kati kakzanc etkinligi. dun aksam 11 civarlarinda 2 tl varkrn kazanc hanemde suan 6 tl sinirinda bir kazanc var. biraz daha ugrasirsam aksama kadar 15 tl civari bir kazanca cok rahst bir sekilde ulasacagim. aslinda crvaplalri da biraz uzun yazmayi deneyin bakin bakalim guzel degerlendirmis olacak misiniz bu etkinligi. yani burada bunca zamandir uyeyim boylesi daha iyi iki kati kazancta. az sureli olur ama surekli yapilan bir etkinlik hale gelir.

0

2x kazancın 1 hafta olması biraz kötü tabi istedigimiz miktarları elde edemiyoruz 2 x ile 0.04 kuruş alıyoruz ve güzel oluyor 2x olmadan 0.02 kuruş kazanılır günde bu miktarlada fazla bir şey yapamayız en fazla 2.5 tl olur 2x gitmemeli.

0

kesinlikle katılıyorum, biraz daha fazla olsa pek fena olmaz

0

evet biraz az ama onlar için uzun sürmesi kötü olabilir kazanç 2 ye katlandığı için onlar adına sıkıntı olabilir bence 3 gün idealdi, yine gelir merak etmeyin.

0

evet süre olarak biraz az ama 2 katı kazanç olması inanılmaz güzel bir kampanya. umarım bu ve buna benzer kampanyalar sürekli olur

0

evet bence de iki kat kazanç yarışması daha uzun sürmeliydi ama buna da şükür diyorum .birkaç gündür iki kat kazanç yarışması var aslında normalde de 2 kazanç olsa daha iyi olur. bence hergün iki kat kazanç olmalı yada zam gelmeli cevaplara herkes harçlık çıkarmak istiyor onun için güzel olur. iki kat kazanç yarışmasını degerlendiremeyenler var onlar için birkaç gün daha uzatılabilir.

1

kesinlikle. hafta sonuna denk geldiği için hiç verimli kullanamadım zaten. oysa çok istemiştim iki kat kazancı. çünkü normal kazançlar tabiri caizse yaprak kımıldatmıyor. saatlerce yazsanız da kuruşlardan bir gıdım ileri gidemiyoruz. site buna daha kalıcı bir çözüm getirmeli. sitede ciddi bir düşüş görüyorum yılbaşı yarışmasından sonra. siteye girsem de yazmak hiç içimden gelmiyor. umarım süresi uzatılır.

0

2x kazancın süresi biraz kısa olmuş tamda işlerime denk geldi. hemde biraz para kazanırdık, ilk girenlere teşvik olur.

0

evet az süre verilmiş. ne kadar yazarsak yazalım ücretler az bu nedenle iki katı kazanç süresi en az bir hafta olmalıydı. bir de neden cevaplar iki katı kazançlı ama soru sormak aynı yani 2 kuruşa talim.bunun nedeni nedir acaba?cevabı olmayan veya cevap yazamayan insan soru da soramaz.cevap yazmak daha önemli gibi bir algı mı var?bunun nedenini anlayamadım ben.ücretler konusu tekrar gözden geçirilmeli ve zam talepleri dikkate alınmalıdır bence.

0

yaklaşık 2 ay önce 2x kazanç bonusu tekrar açılmıştı.o zaöan ne kadar sürdü bilmiyorum ama bu kampanyanın daha uzun sürmesini isterim.çünkü normal kazançta yazdığımız uzun uzadıya cevapların harcadığımız zamanın hakkını alamıyoruz.tamam diğer sitelere göre yinede en çok kazandıran site sorumani ama bazı düzenlemere gidilebilir.ayrıca 2 ay önceki 2x kazançtan 4-5 gün sonra ödüllü yarışmalar yapılmıştı.aynı tarz yarışmaları tekrar gelmesini temenni ediyorum.

0

evet az biraz daha yüksek olsa hiç kötü olmaz yani zaten zor kazanılıyor.

1

evet kardeşim 2x kat kazancın süresi çok az. gerçi buna da şükür:)keşke 1 hafta falan daha uzatsa da sorumani sitesi biraz daha kazancımizi artırsak. şuan bu siteden başka gelir elde edebileceğim bir yer yok.keske biraz daha kazanabilsek. maddi açıdan epey bir rahatlarım. ya da yine bir yarışma düzenlense , hem benim için hem de diğer yazarlar için çok iyi olur.

0

evet biraz az bari hiç değilse daha sık olsa bu iki kat kazanç daha güzel olabilir