2

sorduğumuz sorular neden 2×kazanç olarak hanemize yansımıyor?.

cevap verdiğimiz sorular 2× kazanç ama sorular normal olarak 2 kuruş ve böyle bugün ki etkinlik de 2× kazanç olabilir çünkü soru sorarak da emek sarfeliyor.

6 cevap
0

farkındaysanız yapılan etkinlik cevaplara yapılan bir etkinlik. yani bu süre içerisinde verdiğiniz "cevaplardan" kazandığınızın iki katı yansır diyorlar. böyle bir açıklama yapıldığı halde sorulara da 2x kazancın yansımasını beklemeniz biraz saçma. hem zaten bu etkinlik soru sorulmalar biraz azalsın, millet cevaplara yönelsin diye yapılan bir etkinlik. yoksa bugün anasayfaya baktığında artık belli başlı kişiler direk sorudan ilerleyip cevap yazmıyorlar bile. çok nadir yani. bunun önüne geçilmeye çalışıldığı için sitede sadece "cevaplara" yapılıyor iki katı kazanç etkinliği.

0

soru sormak 0.04 kuruş olmuyor fakat cevap verirken hanemize 2x yansıyor sizde cevap verebilirsiniz bol bol

0

sorulara da iki kati kazanc yansisa o zaman sitede sorudan gecilmez. adamlar bosuna crvaplara iki kati kazanc yapmıyor.. soeulan sorulara cevap verilsin, cevapsiz soru kalmasin, sorulara pek yonelmesinler kazanc icin diye sadce cevaplarda yapiyorlar iki kati kazanci

1

çünkü cevaplar için geçerli iki kat kazanç uygulaması. şimdi bile sorular konusunda sürekli şikayet var,, bir de soruların ücreti artsa burası saçma sorulardan geçilmez ve bir çok cevapsız soru olur. o nedenle gayet yerinde bir uygulama. zaten beyin bedava moduyla bu denge zar zor sağlanıyor bence de soru sormaya bir teşvik gelmesin artık.

0

bununla ilgili de bir çalışma yapılabilir. çünkü cevap verenler kadar soru soranlar da bunu hak ediyor. eminim sorumani bunu dikkate alacaktır.

0

soru sormak 2 kuruşken 4 kuruş olmuyor maalesef x2 kazanç yarışması sadece soru cevaplama için geçerli.