0

gelen sorulara bildirim gelse idi günde 100 150 soru soruluyor ve cok fazla telefona bildirim gelir ve telefonun beyni yorulur zaten sitede aktif isen habire sayfayı yenile ve yeni gelen sorulardan haberdar olursun.

0

bu soru üç ay önce sorulmuş ve şuan bildiğim gelme özelliği var site görevlileri ciddiye almış sanırım. ama ben bildirimden çok sorduğumuz sorularda cevap veren kişi başına bir kuruş bile olsa bir gelir elde etmeyi isterdim. öyle olmayınca insanlar saçma da olsa soru soruyor mantıklı da olsa soruyor ve aynı geliri elde ediyor bence cevap veren sayısına göre gelir alsak daha iyi olur

0

aslinda cok kisi sorulara cevap vercekse bu bildirimler aslinda bence sorulan sorulara deilde,verilen cevaplar icin en guzel hangi cevaplar verilmis onlara bildigim gelmeliki herkez sorulara verilen cevaplarda sacmalamasin.

0

aynen güzel olur kim ne yapmış anında haberdar oluruz

0

sanırım bu sorduğunuz soruyu görduler ve bildirim özelliği artık geldi diye düsünuyorum.

0

bildirim ve sorumuza cevap verenlere karsilik verebilmsmiz icin etiket olsa daha guzel olurdu bence... en azindan üyeleri daha altif edebiliriz.

0

çok iy olur süreklı takıp zor oluyo

0

evet güzel olabilir çünkü sürekli takip edilebilmek zor

1

evet daha güzel olur kim tarafından olduğunu görünce güzel olur.

1

bencede daha guzel olur yapılma gibi birumut varsa direk yapılsın bence

1

sorumani ekibinin bu geliştirmeyi yapacağını umut ediyorum. en son irtibata geçtiğimde birçok eksikliğin tamamlanacağını ilettiler. sitenin henüz 3 günlük olmasından dolayı bu tür eksikliklerden kendilerin olabileceğini ve en kısa sürede geliştireceklerini ilettiler. bence eksik gördüğümiz ve geliştirilmesini istediğimiz şeyleri bu sorunun altına yazalım.

1

çok güzel olur yeni sorular geldiğinde bildirim gelse iyi olur keşke olsa

1

aynen şahane olur en azından soruma kimlerin cevap verdiğini görürüm