1

ben hani birisiyle tanısmak isteseydim oda tabiki bizlere dogruyu kurani sevmeyi vede insanlara zulmu deil iyiligi vede insanlara helali ogreten sevgili peygamberimiz hz.muhammet s.a.v tanımak isterdim.

0

ben ilk insanla tanışmak isterdim al sana insanoglunun geldi yer görüyormusun diye birbirini yiyen güç için ülke yıkan toplumlar.

0

çok sevdiğim aktör johny sins ile tanışmak isterdim.

0

ölü biriyle tanışmak istesem ilk peygamber efendimizi , daha sonrada atatürk'ü tanımak isterdim .biri islam dininin ilk ve son peygamberi ,diğeri ise türkiye'nin kurucusudur.

0

elbette ki mustafa kemal atatürkle tanışmak isterdim bıraktığı gençliği göstermek isterdim bir kitabının 2.500 tl sen satıldığını gösterme isterdim ve vizyonunu hayata bakışını kendi ağzından dinlemek isterdim

1

elbette peygamber efendimizle tanışmayı çok isterdim ona ilk biat edenlerden olmak ne büyük bir şeref olurdu.

1

mustafa kemal atatürk ile tanışmayı ve konuşmayı çok isterdim. ona merak ettiklerimi sorardım. bu kadar zorlukla nasıl mücadele ettiğini vb. ve kendisini görmeyi tarihi onun azından bizzat duymayı çok isterdim .

1

bu kişi kesinlikle anneannem olurdu.onu çok severdik,cok iyi bir kadındı.torunlarından en çok beni severdi.bunu kendiside söylerdi.beyaz oğlum derdi bana.çok çile çekti.en sonundada zaten öldü.69 yaşında vefat etti.kimseyle tanışmak istemezdim.sadece onun tekrar yaşamasını isterdim.ah ah ama o artık yok.yapabileceğim bişeyde yok.elimizden bişey gelmiyor.ölüm geldimi kimse tutamıyor burda.