0

evet ceza uygulanmalıdır bu tür insanlara. kimisi hele bilerek yapıyor ya . nasıl sinirleniyorum. ben o kişiyi bulsam cezasını kendim vereceğim ama evde kendi kendime delleniyorum. keşke onlara da acı çektirici bir ceza verilse.o tür yaratıklara müstahak! . hayvanların hiçbiri zarar görmeyi haketmiyor.

0

hayvanlara zarar veren ,tacizde bulunan,öldüren kimselere kesinlikle ceza verilmelidir.ağaç kesmenin nasıl cezası var ise hayvana zarar vermenin de ağır cezaları olmalı.hayvanlar çoğu insanlara karşılık veremeyen zavallı canlılardır.bunların ağzı var dili yoktur.bu tür sapık ve hasta kişiler neden bu sevimli hayvanlara zarar verirler anlamak çok zor.bu insan dışı yaratıklara en ağır hapis cezaları verilmeli ve teşhir edilmeliler ki bir daha insan içine çıkamasınlar.tabii sadece hayvanlara zarar verenlere değil kadınlara, çocuklara ,yaşlılara,kısacası herkese;eğer birisi zarar veriyorsa bu kişiler en ağır şekilde cezaya çarptırılmalıdır.

0

hızla şehirler arası yolda giderken önüme kedi köpek çıksa düşünmem ezerim. onları kurtaracam diye kendi canımdan olamam

0

bence kesinlikle hayvanlara zarar veren insanlara ceza uygulanmalıdır. çünkü ağzı dili olmayan bir hayvana zarar verebilecek bir düşünce yapısında olan bir insanın başka canlılara veya insana neler yapabileceği ortadadır aslında. o yüzden hayvanlara zarar veren kişiler aslında kendi işçilerinin kötülüğünü o an dışa yansıtıyorlar ve bizim bu insanları görmemize neden oluyorlar. hayvanlara zarar verdikleri esnada aynı zarar bence o insanlara da verilmelidir ki o hayvanın neler çektiğini anlayabilsinler. gerçekten ben hayvanlara zarar veren insanlardan nefret ediyorum. çünkü karşısında ona hiçbir şekilde karşı koyamayacak veya yapma bile diyemeyecek bir varlığın bu şekilde canilik yapılması bence çok büyük bir vahşet . ben böyle canı insanlarla aynı dünyada bile yaşamak istemiyorum . yani bırakın bu insanların dışarıda gezmelerini bu insanların bizimle aynı atmosferde olmalarına bile katlanamıyorum.