0

ülkemizde işsizlik artıyor, işverenler ya işçileri çıkartıyorlar masraflar arttığı için, ya da dükkan kapatıyorlar, batıyorlar. ama hamdolsun halkımız mutlu, her evde buz dolabı var, her evin önünde araba var vs vs. belki de milletin refah seviyesi o kadar artmıştır ki artık çalışmaya bile gerek duymuyorlardır...

0

ülkemizde işsizlik olayı oldukça fazladır. aslında bu konuda devlet bolca eğitim ve kurs versede genede insanlık işsizlikle sorun yaşıyor.

0

türkiye'de işsizlik ciddi bir problemdir. bu sorunun son yıllarda iyice büyümesinin sebebi; ekonomik düzensizlikler ve göçmen politikasıdır. türkiye genç nüfusu fazla bir ülkedir ve yeni iş kolları oluşturulmadı sürece bu sorun büyümeye devam edecektir. devletin artı değer üretebilen sektörlere öncelikli olarak destek vermesi gerekmektedir.

0

bence fazla ve bunda en büyük etken emeklilik yaşı yaklaşanların ve gelenlerin emekli olmaması.sırf bir ayda biraz daha fazla gelirim olsun uğruna hem nesli çürük yetiştiriyorlar hem de yaşı daha genç fikirleri daha taze insanların önüne geçiyorlar.

0

bu soruya herkesin vereceği cevap , fazla yönünde olacaktır . oldukça fazla bunu düzeltmek için herkesin iş birliği ile sıkı çalışması gerekir .