0

sandıklı ilçesi akdağ bölgesini gezmek ve kamp yapmak isterdim

0

off karavanım olsa birçok yeri gezmek isterdim. en başta ege. artık altınoluk, akçay, bodrum, alaçatı.. sonra tabiki aşkım muğla. muğla'da sanırım gezmedik yer bırakmam. tabi o da suyla çalışmıyor. deli gibi para biriktirmem gerekiyor bir de benzin masrafım var çünkü. köyceğiz, dalaman, fethiye, kabak koyu falan derken hooop oradan akdenizin en güzel yerlerine.. artık bütün akdenizi sahilden turlarım şöyle bir.. hatta yüzerim koylarına doğru. oralarda bir yerlerde kamp yaparım. insan az olan, bol bol doğayla iç içe daha çok sahilde tabi..

0

bir karavana sahip olmak dünyanın en huzur verici şeyi olmalı diye düşünüyorum
şahsen bir karavana sahip olsam ilk olarak türkiye'nin deniz kıyılarındaki şehirleri dolaşmak isterim sahil yolundan geze geze kamp yapa yapa dolaşırım her yeri ardından dünyanın 7 harikasına giderim her biri neredeyse tek tek dolaşırım tabi buralara giderken gezip dolaşırken gözümden sakındığım kadını yanıma alırım onsuz hiç tadı çıkmaz çünkü her kamp ateşinin başında onun gözlerine bakarak bütün geceyi arkada bi plaktan çalan zeki müren şarkılarıyla geçirebilirim gözümü bile kırpmadan kısacası karavan falan işin tadı tuzu gezmek eğlenmek yeni yerler görmek kültür seviyemizi artırmak hepsi bi yana bunlar tabi ki de yapılması gereken çok güzel şeyler ama önemli olan bir şey var ki bu zevkleri tadarken en sevdiğiniz güvendiğiniz bi sözüyle gönlünüzü fetih eden kadınla dünyanın en mutlu adamı olarak gezip dolaşmanın verdiği haz daha bir başka sevginin en yoğunlaştığı zamanlar en eğlenilen zamanlar ya hani umarım hepimiz her zaman çok eğlenir ve çok mutlu oluruz :) sadede gelirsek tüm dünya'yı sokak sokak ülke ülke şehir şehir gezmek isterim her şehirse bir gün doğumunu bir de gün batımıni izleyim oraya geri dönmemek üzere yoluma devam ederim:)

0

karavanim olsa ilk turkiyeyi gwzmek isterdim. yani gittigim yerleri de karis karis gezerdim. mumkun oldugunca sakli kalmis yerlerine giderdim. ondan sonra yurtdisina cikip ayni sekilde yurtdisinda da gezilmedik yer bırakmazdım. tabi kamp derken gittigim gezdigim yerlerde de kalirdim bir iki gun. en azindan dinlrnmek gerek. :)

0

tuekiyenin her yerini karis karis gezmek isterdim. cunku boyle bir hayalim var. karavanim olsa da turkiyr'yi dolasmaya ciksam filan diyr

0

karavanım olsa karadeniz bölgesinde ilk önce yaylarında kamp yapmak isterdim.oradan çanakkale ve kaz dağları civarını gezip kamp yapmak isterdim.ülkemizde çok güzel yerler var böyle. antalya civarları ve muğla'nın ilçeleri kamp yapılacak güzel yerlerdir.

0

kapadokya,safranbolu,kosakli,avanos,uludag,ormanlar..:)