0

kamp yapmak insanı yorarkan dinlendiren çok çok eğlenceli bir aktivitedir. beton binaların arasında sıkışı kalmış olan bizler içn kamp yapmak gibi br avantaj elde edebilmek buunmaz bir nimettir diyebilimgönül rahatlığı ile. kamp yapmak doğa ve orman il eiç içe olmakç kuş seslerini nen canlı olduğu havaki oksijine iliklerimize kadar hissedebileceğim bir yerde uyanmak kadar mükemmel bir şey düşnüemiyoru şuanda. gece yıldızları izlemek ve çadırın yanında bir ateş yakmak, ateşin etraınfda oturup sohbet etmke şarkı söyleyip hkayeler anlatmak hatta belkide marşmelov yakmak gündüz ise sırt çantamıı alığoramnı keşfe çıkmak göln nehir kenarında is suya girmek yüzmek bunlar kadar eğlenceli olan ne olabilri ki.

0

evet arada sırada şehirden insanlardan uzaklaşmak iyi geliyor psikolojin için birebir çünkü sıkıntılarını dertleri yada başkalarının derdini düşünmekten çok hayatta kalmayı düşünmek insanı daha güçlendirmekten ziyade mutluluk veriyor

0

bence çok zevkli.deniz kenarın çadır kurmak en sevdiğim şeydir.sabah uyanınca deniz dalgalarını duymak.gözünü maviye açmak harika oluyor.bir de sabah kalktığında denize girmek mükemmel.yemeğini ,çayını yaktığın ateş üzerinde yapmak,doğanın sesleriyle uyanmak bence harika.merak etmeyin böcek falan gelmiyor.onlar da sizi sevmiyor.bir de gitar çalan bir arkadaşınız varsa tadından yenmez.

0

kamp yapmak bence eğlencelidir eğlenirken yeni şeyler öğrenebiliriz doğayla iç içe olmak insana iyi gelir. kamp yaparken yeni yerler keşfedebiliriz yeni şeyler öğrenebiliriz. kamp yapmak insan sağlığı için oldukça etkili bir yöntem sağlar. hem doğayla hem hayvanlarla iç içe etkili bir yaşam sağlar. daha kaliteli zaman geçirmemizi sağlar

0

bir kere niyetlendim ama rahatıma düşkün olduğum için tercih etmedim :)

0

kesinlikle çok zevkli ben lisede çok kamp yaptım .çadırlarda uyumak ,ateş yakmak ,ormanda olmak kesinlikle çok güzel özellikle arkadaş çevrende gitmek çok daha keyifli.

0

kamp olayı hiç bana göre değil o sebeple bana hiç eğlenceli gelmeyen bir aktivite. ev rahatı ve konforunu hiçbir şeye değişmem.

0

lisede izci kampına katılmıştım eğlenceli geçmişti lakin tuvalet sorunu vardı bir de iş paylaşımında sorunlar çıkabiliyor.

0

kamp yapmak zevklidir. tabi kafa dengi arkadaşların olursa, daha zevkli olur. orada yapacağın aktivitelerde çok önemli.

0

kamp yapmak biraz eğlenceli biraz heyecanlı olsa da çeşitli sıkıntılı yönleri de vardır dikkat etmek lazım.

1

kamp yapmak çok zevklidir suyun kenarına çadır kurmak semaverde çayını demlemek olta olta larını suya atmak ve balık yakalamak çok zevklidir ve yakaladığın balığı orada pişirip yemek iki üç gün orada kalmak kafa dinlemek çok güzeldir ve sonra da sessiz bir ortamda balığın yakalama heyecanıyla öyle bir zevk hiçbir yerde ve hiçbir kainatta yoktur herkesin hobilerin farklıdır mesela ben balık tutmayı çok severim piknik yapmayı al kurmayı kampta gece kalmayı uyumayı çok severim

0

bence değil. tuvalet sorunu var, böcek sorunu var. sıcak yemek için ates yakmak lazım. çok zor.