0

hava şsrtlrndan sıkıtnı yaanma ihtimali çok yüksek olsada güzel bir ayarlama il ebirlikte karadeniz taraflarında bazı yerlede kamp yapanlar olduğnu duymuştum fakat daha önce kendim hiç deneyimlemedim o taraflarda kamp yapmak nasıldır arazi naasıldrı havası suyu taşı toprağı nasıl hissettirrir bilmyiorum ama ege ve akdeniz taraflarında kamp yapmanın tadına bir çok kez vardım ve söylemem gerkiyor ki çok fazla maddiyata bil ebakmadan en basit eşylar ile birlikte hemen yola çıkın. akdeniz veya ege kıyılarında köylerden birinsi seçin ve uyun bir bölgeye çadınrınzı atın. temiz havanın güneiin sıcağın tadını çıkarın. eper kamp yapmak gibi bir niyetniz varsa ve bölge seçme arayışı içerinde iseiz likya yolnda kendinize güzel bir rota hazırlamanızı şiddetle tavsiye ederim. ülkemizde gezilip görülmesi gereken en muhtelem özellikelr sahip olan rotlardandır.

0

bence bana gore heryerde kamp yapilir ama yuksek daglar daha iyi

0

türkiye'de kamp için bence kaz dağlarının etekleri çok uygun.sonra fethiye'de var. toroslarda kamp yapabilirsiniz. çanakkale'de çok değişik yerler bulabilirsiniz.ben birde ilginç bir yer söyleyeceğim.bodrum yolu üzerinde yani izir bodrum karayolu üstünde bafa gölü var.gölün karşı tarafına geçip tarihin içinde hereklia denilen yerde ilkbaharda ve yaz başlarında kamp yapmanızı tavsiye ederim

1

foçada çok güzel yerler var,bazı plajlarda çadır kurup da kalabilirsiniz.

0

türkiye'de hoşumuza giden tüm dağlık alanlarda ağaçlık yeşillik alanlarda kamp yapılabilir özellikle bolu civarında ve trabzon karadenizlileri civarında kamp yapılabilir. tabii ki ülkemizde özellikle kamp yapılabilir yerler vardır lakin kişiye göre kişiden kişiye değişebilir.