0

karnesi zayıf olan cocukları genelde döverler yada işe sokarlar sanayide yani benim başıma geldi sanayide çalıştım ve hırs ettim lise sona geldim allaha şükür karnesi zayıf olan bir cocuga moral verilmeli düzeltebilirsin sen başarabilirsin gibisinden moraller verilmeli üstüne gidip de okuldan sogutmayın bir çocugu yani babalarımız annelerimiz genelde okuyamamış ve cocuklarının okuyup bir yerlere gelmesini isterler hep ama zayıf olunca üstüne gidilmemeli kesinlikle

0

karnesi zayıf olan çocuklara asla kizilmamalidir aslinda. bazen zayif notlarla gelmelerinin altinda baska nedenler yatabiliyor cunku... aile icerizinde olan en ufak bir tartisma bile çocugu etkileyebiliyor cunku... oncelikle bu durumlar saptanmali. eger yoksa cocugun okuldaki arkadaşlarıyla bir problemi mi var o arastirilmali diyorum... cunku karnesinde zayif bulunan cogu cocugun altta yatan sebebi bunlar oluyor. eger bunlarda degilse yaz tatili boyunca bir yerde calismasi icin verilebilir. okullar acildiktan sonra da gitmemezlik yapmasin en azindan 1 ay kadsr da okuldan sonralari gitsin ki calistigi yere, para kazanmanin ne oldugunu anlasin. en azindan bdlki okulun degerini anlar da derslerine asilir diye.

0

karnesi zayıf olan çocukların üzerine gidilmemeli tam tersi moral verilmeli yardımcı olunmalı derdi neyse öğrenip beraber çözülmeli derslerinde yardımcı olunmalı ona neden derslerine çalışması gerektiği anlatılmalı okulu sevdirmelisiniz.