0

bazı rüyalar gerçekten de bize yol göstericidir ama bazı rüyalarda şeytani rüyalardır. rüyalar bizlere yol gösterdi ben inanıyorum hatta bir keresinde rüyamda otobüse geç kaldım görmüştüm ve birkaç gün sonra otobüse gerçekten geç kalmıştım şeytan iyi olmayan rüyalar bizlere gerçekten yol gösterir.ben rüyalara inanırım ve bazen tabirlerine bakarım gerçekten bazen gördüklerim gerçek oluyor.

0

bazı rüyaların yol gösterici olduğu söylenir. gece gördüklerinin ileride çıktığı olmuştur.

0

evet, ruyalar yol gostericidir. ve inanirim da gercekleri yansittigina... cunku brn mesela cok sık rüya gormem ama gordugum ruyalar da çikar. tam olarsk birebir olmasa da cok yakin bir sekilde yasamisligim oldu o ruyayi. o yuzden ruyalarin yol gosterici olsuguna inanirim.

1

rüyaların kesinlikle yol gösterici haberci olduğuna inanıyorum.özellikle rüya gördükten sonra hatırlıyorsam eğer rüya tabirlerine baktığımda, hayatımla alakalı ipuçları barındırdığını görüyorum. bazı rüyalar ise gerçekten haberci rüyalar olabiliyor. bir olayı yaşamadan önce gördüğüm bir rüyayı sonradan hatırlayıp tabirine baktığım zaman aslında çok önceden bana o olayın haberini vermiş olduğunu farkediyorum. ama bazı rüyalarda gerçekten bilinç altımızda yatan olaylardan dolayı görülüyor. mesela dün gece rüyamda kanser olduğumu öğreniyordum ve tabirine baktığım zaman geçmişe takılı kaldığımızı ve olayları çok büyüterek içinden çıkılmaz bir hale soktuğumuzu söylediğini gördüm. gerçekten de çok doğru ve dün geçmişle alakalı bir olaya kafayı taktıktan sonra bu rüyayı gördüğüm için bilinç altımın bana oynadığı bir oyun olarak görüyorum bu gibi rüyaları.

0

bazı rüyalar olabilecek şeylerle ilgili bazı mesajlar verebiliyor. ben nadiren rüya görürüm rüyalarım genellikle çıkıyor. rüyalar kısmende olsa insanın hayatını etkileyebiliyor.

0

rüya tabirlerine başvurulmaması gerektiğine inandığım bir konudur. rüyalar ilahi olabileceği gibi tamamen alakasız ve bilinçaltımızın ürünüde olabilir. yorumlayabileceğini söyleyenlere inanmamalı ve hayırdır inşallah temennisiyle üzerini örtüp günümüze rüyanın etkisini taşımamalıyız

1

benim hemen hemen her gördüğüm rüya gerçekleştiği için rüyaların ilâhi ve yol gösterici olduğuna inanıyorum. zaten hz yusuf peyganber de rüya yorumculuğu yapmıştır. o açıdan rüyalar hak tir. tabi bilinçaltı ve şeytani rüyalar haricindeki rüyalar.