1

yani kardeşim rüyalar üç çeşittir,
rahmani rüyalar, uyarıcı niteliğinde, yada müjde verici rüyalar.
şeytani rüyalar, korku,kâbus ,karışıklık gibi üç harfli ve beş hanefilerin rüyamız a tesir etmesi.
bilinç altı rüyalar, günlük kafamızı meşgul eden olayların rüyamızda cereyan etmesi durumudur.

0

rüyalar genel itibariyle o günkü psikolojimizi en çok etkileyen veya beynimizi en çok meşgul eden olaylarla ilgili oluşur bununla birlikte hayırlı rüyalarda mevcuttur bu rüyalar size bazı konulard bilgi verebilir bir uyarı niteliğinde olabilir tabi rüya tabiri ilmini gerçekten bilen birine rüyanızı yorumlatmanız gerekir

0

ben gördüğüm rüyaları haberci olduğunu düşünüyorum çünkü bir keresinde otobüse geç kaldığını görmüştüm ve ondan sonraki gün gerçekten de otobüsü kaçırmıştım ama bazı rüyalar da tabii ki de o günkü yaşadığımız olayların etkisinde kaldığınız rüyalardır.

0

bence her ikisi de. bazı rüyalar haberci rüyalar olabiliyor size gelecekten bir mesaj bir haber verebiliyor gerçekten ancak biz bunu ne kadaranlıyor ya da anlamıyoruz orası bize kalmış biraz. bazı rüyalar da günlük rüyalar olabiliyor yani bilinçaltımız da oluşan bazı travmalar veya olaylar durumlar rüyalarımıza yansıyor bir şekilde ve o rüyalar aracılığı ile bunu ortaya çıkarmış oluyoruz. birde rüya da obje yani bir objenin bize anlatmak istediği bir durum da olabiliyor veya o obje rüyamızda farklı iken bize farklı bir anlamı ifade de edebiliyor uzmanlar bu şekilde açıklamışlardı daha önce dinlemiştim bu obje meselesini. yani bu gibi rüyalar da olabiliyor bize obje yolu ile anlatılmak istenen bir şeyin olduğu gibi durumları.