1

pilavın hangi türünü tercih edersiniz?

pirinç
bulgur
sebzeli
nohutlu
tavuklu

9 cevap
0

nohutlu ve tavuklu pilavı tercih ederim. pilava nohut ve pilav çok yakışıyor birde pilav tereyağlı ve tavuk suyuyla yapılırsa çok lezzetli olur. geleneksel bir yemektir. pilav her yemeğin yanına da yakışır. nahutlar ve tavuk önceden haşlanır. pirinçler yıkanıp suyu güzelce süzüldükten sonra bir tencereye tereyağı koyarak pirinçler güzelce kavrulur haşlanmış nohutlar ilave edildikten sonra bir iki çevrilip tavuk suyu ilave edilir suyu çekinceye kadar pişirilir suyu çekip pilav göz göz olunca kapatılır. servis tabağına alınıp didiklenmiş tavuk eklenip servis edilir.

0

en iyi pilav pirinc pilavıdır fakat pirinc kilo aldırtır ve diyette olanlar yiyemez fakat bulgur pilavını diyette olanlar da yiyebilir cünkü bulgur pilavı fazla kilo aldırmıyor

0

etli,tavuklu ya da yogurtlu pirinc pilavı

0

nohutlu pilav terchim dir tadıda çok güzel oluyor bence

0

bademli etli bol baharatlı en sevdiğim pilav türü :))

1

valla ben pilavın her türlüsünü severim. pirinç, bulgur ,sebzeli,nohutlu, tavuklu hiç farketmez yeterki pilav olsun.

0

bence en iyi pilav türü önemli veya hüzünlü günlerde dağıtılan etli pirinç pilavıdır.

0

benim en sevdiğim pilav türü tavuk suyuna yapılmış pirinç pilavıdır. üzerinde de karabiberli didilmiş tavuk etleri olduğu zaman sadece o pilavı yesem bile yemekte olur yani. kesinlikle başka bir şey aramam.

0

pilavın en güzeli zaten hani sadesidir ve de onu zaten tavukla nohutla sebzeli şekilde sizlersiniz birde tel sehriyesi vardır.benimde çocuklarında sevdiği çeşit afiyetle yediğimiz tavuklu pilavdir.benimde en çok sevdiğim bu.