0

çorum anestezi 200 kazancı uzattı çünkü daha çok yazarları siteye çekmek için ve sitenin kullanımını daha çok arttırmak ve reklamları daha çok izlendi hep kendileri de daha çok kazanmak için arttırdılar kişiler bunu faydalı görüyor bence de faydalı kişiler daha çok kazanmaya teşvik ediyor ve yardımcı oluyor çok faydalı buluyorum bu yüzden de 2x suresini uzattılar

0

sitenin hiti düştü ve aktif hiç yok diyebiliriz 2x yaparak siteye kullanıcı cektiler ve bence güzel oldu buda

0

cunku yeni gelen yazarlar var. limite ulasamadiklari, kazanclarin dusuk olmasindan dolayi sikayetcilerdi... sonra sitede biecok eski uye pek aktif degil eskisi gibi... ve yilbasi yarismasindan sonra siteye giren pek yok... hem sitenin eski aktifligini geri getirmek hem de aktif uyeleri tekrar canlandirmak icin yapildigini dusunuyorum. ve ayrica ben bundan oncr yapilan iki kati kazancta pek aktif olamamistim. haftasonu olmasina ragmen daha fazla mesguliyetlerimiz olabiliyor gunluk hayatta. o yuzden benim gibi cogu kisinin de aktif olamadigini dusunuyorum. ama bir yandan da iyi olsu. hem bizim icin hem site icin... hem biz aktif olarak kazancimizi katliyoruz hem sitedeki aktiflik dusmemis oluyor.

1

siteye ilgi azaldı sanırım. kendi adıma konuşmak gerekirse ben yeni yılda eskisi kadar aktif olamadım çünkü kazançlar düşük gelmeye başladı verdiğim cevaplara göre. yılbaşı yarışmasında çok çabalamam sonucu bir yorgunluk da olmuştu. haliyle sitede çok verimli olamadım, aktif bir çok kullanıcı da aynı şekildeydi gözlemlediğim kadarıyla. ilk iki kat kazanç uygulamasından da faydalanamadım. bu çok iyi oldu. bir yirmibeş lira daha yaparım umarım. zaten yapamazsam normal kazançla hiç yapamam. ciddi bir düzenleme lazım kazançlara.

0

site şu anda çok iyi bir durumda ben ilk çekim talebinde bulunmama cumadan pazartesiye kadar 2x kazanç sistemi çok büyük bir şekilde yardımı dokunmuştu.böyle etkinlikler yaparak kişileri kullanıcıları siteye bağlıyorlar bence çok güzel bir uygulama yapıyorlar ikinci talebimde bulunacağım uğraşıyorum ve fazla kazanç için etkinliğin de büyük katkısı oluyor çok iyi ve kullanıcıların halinden anlayan ve sorulara cevap veren sorunları çözen bir site herkeze önerip kullanıcılarını arttırmaya çalışıyorum

0

sorumani sitesi benim de uzun süredir ara ara yazdığım ancak 25 tl sınırına ulaşmakta güçlük çektiğim bir siteydi,bunun için uzun aralıkla olmadan 2 katı kazanç sisteminin süresinin yaygınlaştırılması ve artırılması benim içim etkileyici ve hedefe ulaşma açısından teşvik edici olmuştur.
böyle küçük kampanyalarla kullanıcı çekmek daha kolaydır ve bu yüzden sorumani de referans sistemi ile kayıt ettirdiğimiz kişiler yazınca bize de daha fazla para kalır.
diyeceğim o dur ki bu 2x sistemi hedefe ulaşma ve kazanma açısından güzeldir umarım devamı olur.