0

hangi kitaplar sizi derinden etkiledi?

şu zamana kadar okuduğunuz etkileyici kitaplar nelerdir ?

6 cevap
0

beni derinden etkileyen kitaplar arasında şükrü erbaşın insanın acısını insan anlar kitabı idi. özellikle altını çizeceğim bir kitap olmuştur. kürk mantolu madonna, içimizdeki şeytan gibi sabahattin alinin kitaplarını da beğenerek okumuştum. günahkar adlı kitap beni etkilemiştir biraz psikolojik bir yapısı vardı değişik bir kitaptı. maksim gorkiden ama kitabı da güzel etkileyici severek okuduğum bir kitaptır. insan ne ile yaşar kitabı yine çok sevdiğim okumaktan bıkmayacağım bir kitaptır. sofia'nın dünyası adlı kitapta keza öyle bir kitaptı. hele ki şu çılgın türküler kitabı beni çok etkilemiş heyecan ile okuduğum bir kitaptı. yine heyecanla okuduğum bir diğer kitapta jean christophone adlı yazarım kurtlar imparatorluğu ve sisle gelen yolcu adlı kitaplarıydı. soluksuz okumuştum özellikle gerilim ve korku türü olduğu için ve hikayeler insanı içine aldığı için beni etkilemiştir.

0

kitaplardsn etkilenmem polisiye romanlar okurum çok beğenirsem başkalarına da öneririm.

0

dua kader değiştirir beni çok etkilemişti okurken kendimi hikayenin içinde buldum bir ara. sen 17 yaşımsın da güzel bir kitaptı.

0

franz kafka'nın yazdığı dava adlı eser,beni çok etkilemişti.tavsiye ederim, okuyun muhakkak bu kitabı çünkü çok şey katacaktır eminim.

0

eroinle dans baya etkilemişti, tavsiye ederim.

0

sadece tek bir roman beni etkiledi. ahmet batman korkma kalbim.