0

tüp şeklinde yani diş macunu şeklinde cikolata vardı ben onu daha cok yerdim tadıda güzeldi

0

çocukluğumun unutamadığım çikolatası sarelle'dir. bir de o zamanlar çikolata çeşmesi vardı, kovaların içinde yarım kilo ya da bir kilo şeklinde alırdık. çikolata dışında fındık ezmesi vardı bir de. tatları çok güzeldi, şimdiki zamanın çikolataları gibi katkı maddesi dolu değillerdi.

0

çocukluk döneminden yediğimi hatırladığım yegane çikolata dido idi. ayrıca etinin üretmiş olduğu cokomilk çikolataları da lüks sayildigindan ayda bir alabilirdik. ama yinede yokluk içinde buyumenin içinde ufak tefek şeylerin insanları mutlu olduğu dönemlerden geldik şimdi ise çikolata isviçre cikokatadi değilse kimsenin mutlu olmadığı zamanlarda yaşıyoruz.

0

tabikide unutmadığım çikolata coco dur fakat bu zamanlarda tadı eskisi gibi güzel değil ve eskisi gibi yumuşak bir dokuya sahip değil .

0

küçük 10 kuruşa satılan mini hobbylerdi şimdi bim de büyük bir paketin içinde 8-9 liraya satılan içinde azıcık olan çikolata favorimdi

0

rahmetli dedeciğim in sürekli aldı ülker napoliten çikolata ve babamın aldığı kinder bueno her ikisini de çok severim napoliten çikolata ya artık elim gitmiyor dedem gitti gideli rabbim ona rahmetinle muamele etsin.