0

özlemedim hayatımdan memnunum diyen kişilere inanmıyorum. çünkü herkes 1 çocuk gibi saf ve temiz kalmak ister. mesele de o saflık işte. herkes geçmişe özlemle bakar. aslında önemli olan geçmişi özlemek değil. asıl mesele yüreğinde ki çocuğu uzun müddet yüreğinde taşımaktır.. vesselam

0

ben çok özledim ne güzeldi eskiden hep mutluyduk şimdi hissizleştim ben sevip te sevilmedim hiç bir zaman bu duygu beni bitirdi çocukken oylemiydi ufak şeylere mutlu olurdum ben hep.

0

aslında o dönemi değil de o yılları istiyoruz . doksanlar çok güzel di memleketimiz o zamanları özlüyorum

0

çocukluk yılları özlenmez mi. :) o sokakta koşturup, istop, ortada sıçan oynadığımız zaman... seksek oynar, ip atlardık... birde birimiz sokağa çıktık mı hemen zincir gibi birbirimizi çağırırdık. birkaç arkadaş toplaşıp parklara giderdik. başımızda aile olmadan. zaten parklar yakındı. 3 tane park vardı evimizin yakınında. sadece parka gidiyoruz derdik birinden birinde olurduk yani. :) şimdiki gibi ne çocuk kaçırması parklardan filan o zamanlarda... doksanlar çocukları için şey deniliyor ya. "sokakta oynayan son nesil." diye. gerçekten öyle yani. şimdiki çocuklar öyle değil. :)

0

o kadar özledim ki öyle güzel zamanlardı ki çocukluk yıllarım tekrar o günlere dönmeyi öylesine isterdim ki . fakat mümkün değil malesef ama anılarını hafızamda saklar yad ederim sanki o günleri o an yaşıyormuşum gibi hissederim arkadaşlarımla konuştukça o güzel günler anlatıldıkça . ayrıca çocukken anı yaşayarak sorgulamadan yaşıyor olmamızı o saflığı ve masumiyeti de çok özlerim

0

ben çok ozledim ,keşke hep çocuk kalsaydım arkadaşlarımla oynasaydim ,yakar top ,yakalanmaç , basketbol , taso ,meşe bir çok oyunlarımız vardı. hepsinide oymak bayramlarda zilleri çalıp şeker ,para toplamak , komşuların dillerini çalıp kaçmak. :)) ağaçlara saldırmak ben bunların hepsini çok özledim gerçekten ben çocukluğumu çok güzel yaşadım. parklarda salıncaklar da sallanıp en çok kim daha hızlı sallanıyor diye taa yükseklere kadar sallanmak isterdim. o neşeli bayramları bende çocuklar gibi yaşamak isterdim. çocukluğumu çok özledim. keşke çocuk kalsaydim , diyorum ama keskelerle olmuyormuş. bununda anlamış oldum. kim ozlemez ki çocukluğunu herkes özler bazılarının kötü geçiyor çocukluğu ama benm kötü geçmedi ben çok özledim çok.

0

özlemeyen kimse yoktur herhalde. ben çok istiyorum. sabah erken saatinde kalkıp, televizyonu açarak çizgi film izliyordum. öğlen öğle uykusuna yatıp, ikindin kaltığımda dışarı çıkarak mahalle çocuklarıyla oyunlar oynardık.

0

ben çok özlüyorum helede türkiyeye gittiğimiz eski yaz dönemlerini özlüyorum büyüklerimiz daha yaşarken çok güzeldi.