0

türkiye gelişmekte olan bi ülkedir ve hala gelişimini tamamlamamıştır çünkü daha yol alacak bi ton yılımız var.ülkemizin gelişmesini daha hızlandırmak için teknolojik ve bilim ile alakalı çalışmalarımıza tüm hızıyla daha fazla katkı sağlamamız lazım çünkü bilim ve teknolojimiz gelişirse buna baglı olarak ülkemizin silah,sanayi,eğitim,sağlık,askeri vb sayabildiğimiz herşey daha çok gelişir ve ülkemiz daha güçlü bi ülke olur.üreten ve ürettiklerini yurtdısına satan bi ülke olmalıyız gelişmek demek yaptıgınız bi icat vb şeyin bi üst modelini yada daha iyisini yapmak demektir.biz ilk önce yerli üretime ve birçok alanda uzmanlaşmış bilim adamları yetiştirmemiz lazım bu dönemde hala insan gücüyle bütün çalışmalar sürmektedir ve ona göre bilim adamları yetiştirip ülkeye hizmet etmesi gerekir.

0

türkiye yeterince gelişmiş bir ülke değildir. eğitim sistemi olsun, adalet olsun yeterince ülkemizde hakim değildir. insan hakları çok ihlal edilmesine karşın insan hakkını savunamıyor savundu diye suçlu bile olabiliyor.

0

gelismeyi bırak geriledigini dusunuyorum. gelismis olsa bu kadar kadinlada, hayvanlara, cocuklara cinsel istismarda, tecavuzde bulunulmaz. bu kadsr eziyetler yapilmaz hayvanlars, cocuklada ve kadinlara. basimiza tas yagacsk bu tur olaylardan dolayi ama... hayirlisi diyelim. yoksa turkiye'de gelismislik melismislik yok...

0

türkiye belirli bir zaman gelişme gösterdi ama son yıllar da maelesef gerilemeye başladı. daha yeni aselsan gibi firmadan 100 e yakın personel yurtdışına göç etmiş. bunun sebebi ülkenin ekonomik durumundan ve personellere olan ilgiyi vermemeleri den kaynaklıdır. bir öğretmen kpss den 93 alıp mülakatta 53 ile eliyorsan maalesef biz gelişmeyiz, önemli kurumların başına tecrübesiz, bilgisiz kişileri koyarsanız sonuç ortada.

0

türkiye tabiki zamanla gelişip bir yerlere geldi fakat neden daha ileriye gitmeyelim neden ülkemizden bilim adamları yada daha çok iş sahibi araştırıcı sorgulayıcı insanlar çıkmasın.gün gectikçe insanlar sayesinde daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum. çocuklarimizada bu ilerlemenin onların elinde olduğunu aşılayarak büyütmeli ülkeye yararli evlatlar yetiştirmeliyiz.

0

hayır daha yeterince gelişmedi daha robotlar cıkıcak tüm işi robotlar yapıcak ve işsizlikler başlıycak

0

yeterine gelişmemişdir gelişimini bana göre iktidarın ve başda kilerin düşünce yapısıyla alakalıdır şuan ki sistem bizi ne kadar ileri götürdüğünü zannetsek de geriliyoruz
ekonomi çöp tarım çöp halkımızın artık uyanmamız lazım