0

yasım suanda 20 beni bidaha geri gönderdiklerinde 20 olcaksam hayır derim ama 11- 12 derseler neden olmasının cocuklugumuzun nirvana zamanları gecinme sıkıntısı yok gelecek kaygısı elektirik su faturası yetistirme telası bunların olmadıgı cizigili bir dünya ne kadar güzel olurdu keske dönebilsek çocuklugumuza ama imkansız gene hatırlayıp üzüldüm neyse hayal kurmayalım simdi kira sıkıntısı olduğu bir hayatta devam ediyoruz ama pes etmek yok allah herzaman yanımımızda allaha bin sükür fazlasında gözüm yok az olsun huzur olsun. iyi geceler efenim.

0

valla o biraz yaşa bağlı. 60 yaşında olsam sorsalar yok derim. ama 18 yaşında göndereceklerse gelirim. ve bir çok şeyi tekrar gözden geçiririm. zamanında üstüne düşmediğim şeyleri. ve onlar için gayret sarfeder başarmaya çalışırım.

0

evet ikinci bir şansım olsaydı tekrar fğnyay gelmek ve bütün bu güzellikleri görmek isterdim çok şükür ki yaşıyorum bütün bu güzellikleri görüyorum bu benim için bir şans güzel birşey. evet hayat zor insanlar bu düzen bu sistem kolay değil ama güzellikleri düşündüğüm zaman sevdiklerimi onlarla olan anılarımı yaşanmışlıkları tabiki dünya da olmak ister aynı hayatı yaşamak isterdim neden olmasın..

0

ikinci bir şansım olsa dünyaya gelirmiydim güzel bir soru ama bu sartlarda gelmem zor olurdu bence.

0

akıl işi değil böyle bir şey düşünmek, ikinci kez dünyaya gelmek istemezdim.hata yapmış olurum, kaldıramayacağım bir yükün altına girerek yine.aciz bir insanım zaten, daha çok acı çekmek istemiyorum.bilsem ferah bir hayat yaşayacağımı, dünyaya ikinci kez gelmeyi anca böyle tercih ederdim.

0

gelmek isterdim çünkü yaşadığım hayatttan gayet memnunum

1

bu soru bana önceden sorulmuş olsa dünyaya tekrardan gelmek istemezdim. ama şimdi hayatımı dolu dolu yaşamam için önümde kocaman bir neden var. o yüzden ben dünyaya ne olursa olsun tekrardan gelmek isterdim.

1

ikinci bir şansım olsa aynı eşimle evleneceksen gelmek isterim ama o yoksa gelmek istemem. çünkü onun dışındakiler çok kötü.

0

bu dünya da yeteri kadar yaşadıgımı ve acı cektiğimi düşünüyorum. bu nedenle bir daha gelmeyi istemezdim..

0

yaşamak istemem ama koşullar daha iyi olursa yani kastettiğim parada değil insanların savaşmadığı, öldürmediği birbirina kazık atmadığı bir dünya olsa neden olmasın diyebilirim

0

o şansın hangi durumlarda ve nerede verildiği önemli

0

eğer şimdi ki aklımla olsam kesinlikle isterdim keşke dediğim çok şey var

0

bazen evet bazen hayır... kafalar karışık şuan asla istemezdim modundayım.

0

bu konuda hep ikilemde kalmışımdır. bu dünyayı yeniden yaşamak istemem. yaşamaya değer görmüyorum. öte yandan çocuk olup tadını çıkarmayı bilemediğim güzel anılarımı tekrar yaşamak isterdim. kaybettiğim sevdiklerimi tekrar bulmak. bu anlamda bazen hayalini kuruyorum.