0

tabiki isterdim kalbim durunca yeni kalp takıp devam etmek isterdim mesela neden olmasınki beynim gitse yenisini alırdım falan güzel şey olurdu ama her canlı bir gün ölümü tadacaktır saygılar .

0

tabii ki de böyle bir şansım olsa böyle bir şey ya da zor zorunda kalmayız var yaşamak isterdim çünkü kısa yaşamak kişiyi zorlaştırıyor ve hayatın tadında hayatını kaybediyor gitme gibi oluyorum böyle bir durum olsa fazlası ile öğretir yaşayabildiğin kadar yaşar.

0

evet isterdim ama dogru olarak kim istemezki insallah ilerde herkesin durumu olur ve kimse organ yetmezliginden ölmez.

0

bu allaha bas kaldirmak gibi de olabilir sma ben en azindan omrumun ustune bi 30/50 yil daha koymak isterdim.:)

1

taze organ üretmek diye bir şey yok, organ satın almak diye bir gerçek var. biraz para, biraz da zorbalıkla.
dünyayı yöneten ailelerden birine sahip olan milyarder bankacı ve iş adamı david rockefeller 6 kez kalp nakli oldu ve altıncı kalp naklinden çıktığında 99 yaşındaydı. sadece kalp nakli değil, vücuduna sürekli taze kan enjekte ettirdiği, cenin yediği gibi bir çok iddia ve çeşitli rivayetlerde vardı. hedefinin 200 olduğunu söyledi. 2017 yılında 102 yaşında öldü. sen dünyayı yönetirsin ama tüm evreni yöneten ilahi güç senin planlarını bozar. bu işler parayla belli bir yere kadar. herkesin ömrü imtihan olacağı süre kadar.

0

ecel gelince taze organi ne yapayim ben... bugun bile gencecik insanlar oluyor. gecenlerde ünlü bir youtuber ve sevgilisi yanarak öldü. onlarinki taze organ degil miydi. bircok kisiye gore taze organdi onlarda.

0

böyle bişey mümkün değil de olsa yapilabilir