0

aktifliğine bağlı ne kadar çok aktif olursan o kadar çok kazanırsın.

0

aslında bu soru bilgisayar başına ne kadar bir vakit geçirdiğinize göre değişebilir mesela ben bilgisayarla genelde 3-4 saat durarım ve bu süreyi genelde facebook instagram ekşi sözlük gibi sosyal medya sitelerine harcarım ama şu anda sorumanide takılarak en azından günde bir saatimi vererek 1,50 tl 2 tl arasında bir gelir elde etmeye çalışıyorum yoksa bütün günümü ayıramadım ayırsaydım eğer rahat bir şekilde beş ila on tl arasında bir gelir elde edebilirdim çünkü burası yazarak kazandığım bir site ve bilgisayar başında olduğun sürece yazabilirsin telefondan yazmak her zaman kolay olmuyor tuşlar küçük klavye küçük o yüzden soruma niğde fazla para kazanmak istiyorsanız bilgisayar başında ne kadar bir vakit geçirdiğinize göre değişebilir mesela ben bilgisayarla sen üç 4 saat duralım ve bu süreyi genelde facebook instagram ekşi sözlük gibi sosyal medya sitelerine harcadım ama şu anda soruna neden takılarak en azından günde bir saatimi vererek 1:30 tle iki tl arasında bir gelir elde etmeye çalışıyorum yoksa bütün günümü ayıramadım ayırsaydım eğer rahat bir şekilde beş ila on tl arasında bir gelir elde edebilirdim çünkü burası yazarak kazandığım bir site ve bilgisayar başında olduğun sürece yazabilirsin telefondan yazmak her zaman kolay olmuyor tuşlar küçük klavye küçük o yüzden sordum hani de fazla para kazanmak istiyorsanız bilgisayar başında durduğunu süre boyunca günlük kazancımız artacak sizlere önerim facebook’u instagram gibi twitter gibi sosyal paylaşım sitelerini olan üyelikleriniz iptal edip boş vakitlerinizi burada harcıyarak hatta harcamadan burada bilgi kazanarak değerlendirmeniz yönünde olacaktır.

0

vallahi tamamen kişiye göre bağlıdır siteden ne kadar çok aktif olmanı bağlı. bu konu mesela ben bir günde en fazla 3-4 saat aktif olduğum zamanlarda oluyordu. ama böyle okuldan geldiğim zamanlar eve kendine bir hedef kitlesi koyalım ya ne diyordum ki bugün 4 lira kasıp bugünü böyle bırakacağım diyordum ya o planlarının hepsini de kendimi hedef koydum bütün kitleye her zaman yaptım ve bu konuda başarılı oldum. ne kadar kendimi hedef kitlesi koysam da başarılı bir sonuca ulaşmayı hak kazandım. ve sonucunda da paramı aldım ama tabii ki de bu sitede ne kadar aktif olmanıza bağlı tabii ki de bir cevap verip kısa kısa cevap verip 15-20 dakika sonra yeniden başka bir soru cevap verirseniz. isterseniz 6 saatlik bir aktifseniz site de yine güzel bir kazanç elde edemezsiniz. ama referanslarımızdan e gelen bir kazanç sayesinde bu gelinliğinizi arttırabilir. aylık da 150-200 civarlarda bir ek gelir elde etmiş olabilirsiniz tabii ki de sitede vakit geçirmeyenler. böyle bir şeye maruz kalıyorlar ya da cevapladı birazcık uzun tutmanız da fayda var. çünkü geliriniz o kadar çok kapanıyor iki kat kazanç var bu iki kat kazan sayesinde site yöneticisi yazarlarını güzel bir gelir elde etmesi için bu bilgi yarışması alıyor. 3-4 günlük bir yarışma sayesinde yazarlar güzel bir gelir elde etmiş oluyor. biliyor yani zaten buna göre bir plan çiziliyor. sitenin içinde güzel bir yarışmalar sergileniyor haftalar aralıkları sıralarında tek tük bir yarışmada yürek yılbaşında bin tl'lik bir yarışma düzenleyerek bu yarışmada kazananlara para dağıtıldı. ve bu parayı da insanlar güzel bir şekilde çekti. yani site size böyle bir imkan sunuyor bu imkanları değerlendirmenizi çok büyük faydalar vardır olacağını düşünüyorum çünkü ben sitenin başında 2 saat vakit geçirecek 3-4 civarında para kaldıra biliyorum. bu da bana en fazla bir hafta süre sonra 25 tl'ye ulaşıp para çekme talebini verebiliyorum tamamen size kalmıştır az vakit geçirirsiniz az yazılar yazarsanız küçük gelirler elde etmiş olursunuz. çok vakit geçirirsiniz cevaplarınızı uzun tutarsanız güzel kazançlar elde etmiş olabilirsiniz.

0

ben günde 3 4 saat sitede aktif olarak kalıyorum yemek yemem haric tabi 5 tl kazanıyorum bunu bir iş olarak gör ve kendine hedef belirle hedefine ulaşmadan başından kalkma fakat günde 24 saat kalkmazsan hic uzun cevaplar vererek güzel kazanclar elde edebilirsin birde refaransın olursa ordanda kazanc gelir ve aylık 200 civarı bir gelir elde edersin

0

tüm gün uğraşılırsa tahmini 8-10 tl arası bir gelir kazanılabilinir. tabi tüm gün uğraşmak zorlayıcı olabilir

0

aslinda bu kisiden kisiye vr musaitlik durumuna gore degisiyor. mesela suan benim telefonumdaki internet bitmisti bugun daha yeni giriyorum. normal zamqnds girdem ve ugrassam 6-7 tl ye kadsr ciksrim gunluk kazancta ama en az rahat 3-4 saat kadar aktif olmam lazim bu kazanci yapmam icin.... ama suan iki kati kazanc var cevaplarda. o yuzden 3-4 saatte yaptigim kazanci suan yaklasik 2 saat icerisinde yaparim... daha fwzla ugrasirsam bu iki kati kazanc varken sitede, rahat 20 tl lere kadar dayanirim... bakalim soeulari cevaplamaya baslamadan once kazancima baktim.... ugrastigim saati de tutacqgim ne kadsr saatte kac tl yaptim bugun diye bakacagim. umarim bu iki kati kazancta herkes iyi kazanc elde eder. cok isterim cunku arkadaslariminda kazanmasini. :)

0

iste sana baglodir sen ne kadar uzun cevap verirsen o kadar para kazanacaksinoz ve bu kazanc gunde en fazla 5 tl bile kazanabilirsiniz cunku ben kendim en dazla 10 yada 15 satir yazi yazarak bana verdigi para 10 yada 6 kurusa denk geliyor ve bende elime geldigi kadar ugrasiyorum ve simdi 7 tl ulastim ve daga fazlasini kazanicam 31 ocaga kadar 2 jat kazanc vardi bende bu firsati degerlendiricem ve daga cok para kazanicam 2 kurus ise 4 kutusa denk geliyor ve daga guzel ben simdi 31 ocaga kadar insallah 15 tl bulucam sizde az soru cok uzun cevap verin bazi arkadaslar kisa cevap veriyor 1 kurus kazaniyolrar bu 100 soru 1 tl isarettir cunku ve sorumani ekibinede para konusunada sikinti cikar cunku ama sistem cok guvenilir mesala bunun bir yerden hile yalarak kopyala yapistir olsa su anda herkes gunde 50 tl kazanirdi ve site cok guzel ben begendim.

0

site tabiki günlük kişinin ne kadar süre girdigi önemli vede sorulara ne kadar uzun cevap verdigi vede %20 lik sorularada uzun cevap verırsenız tabıkı daha cok kazanırsınız bu sitede şuan ıcın 2 kat kazanc var 31 ocak 2019 gunune kadar uzadı ben ise tabiki zamanim çok oldugu ıcın baya yapmaya calisiyorum suan ıcın benım ortalama gunluk 12 tl yapıyordum ama bugun ıcın suan yaptıgım para 10 lırayı buldu gece ise bunu 25 tl ye kadar yapmayı hedefliyorum sizlerde tabıkı bu 31ıne kadar baya kazanırsınız.

0

ben toplam 4 saat harcadım aktif olarak 5tl birikti. ortalama boş vakitlerde kullanlırsa eğer 3-5 tl kazanılabilir. bu da oldukça başarılı bir rakam. boş vakitlerde instagram facebookta gezmektense burada olmak daha mantıklı geliyor bana. umarım da çizgisini bozmadan devam eder sorumani.

0

bütün gün sitede olursan 4 yada 5 tl kazanabilirsin.

0

çok iyi bir kazanç elde ediceğimi düşünüyorum gerçekten güzel bir siteye benziyor yeni üyeyim ne kadar kazanıldığını bilmiyorum

0

bütün gün giren insanlar gün içinde uğraştıkları zaman zorladıkların da 10 fln yapabilirler normal şartlarda . ancak zaman zaman girdiğiniz de bu kadar yapmanız mümkün olmuyor . 3. 4 .5. vs. girip çıkan insanlar için bence böyledir .