1

evet daha önce kazandım. şimdi de sorumani sitesiyle kazanıyorum. bir de canlı bilgi yarışmalarına katılarak kazanıyorum hadi'den 20 lira ödeme aldım. oyna kazan yarışmasından ise 15 lira kazandım ama ödeme limiti elli lira olduğu için henüz ödeme alamadım. bir çok insan youtube, instagram gibi sitelerden de gelir elde ediyor ama hiç böyle bir tecrübem yok.

0

kazanılır belki ama az kazanabilirsiniz.sabirli olmak gerek internet üzerinden para kazanmak için. anket doldurulabilir uluslararası firmalar için. birkaç küçük uygulama indirilebilir küçük paralar kazanmak için hepsi bu.gecinebilmeniz için gerekli parayı internet üzerinden ve sermaye koymadan kazanmak beklentisi sizi hayal kırıklığına uğratabilir benden söylemesi.

1

internetten buradan para kazandım soru cevaplayarak. benim gibi işi olmayan emekli biri iseniz, laptopunuz da yanıbaşınızda ise, gün içinde belirli zaman dilimlerinde buraya girip soru cevaplayarak damlaya damlaya göl olsa da taş atıp kolumuz yorulmasa, parmaklarımız yorulda da.. para kazanabiliriz. keşke daha çok böyle site olsa da her birinden kazanç sahibi olabilsem.

1

burası sayesinde kazanıyoruz işte ben henüz çekmedim biriktiriyorum bugün yarın talepte bulunucam ama. burası dışında , youtube, instagram gibi sosyal medyalardan, blog ya da internet sitesi açarak, makale yazarlığı yaparak para kazanabilirsiniz.

0

evet şuan sorumani ile zaten internetten para kazanıyoruz.