0

yani bence kolay yönden para kazanmak diye bir şey yok. iyi meslekte veya kötü meslekte her zaman para kazanması çok zor. her zaman alın teri dökmek lazım emek vermek lazım şu an sorumani sitesinde para kazanıyor olabiliriz ama emek vererek sonuçta yazarken ellerimizi ağrıyor ve telefona veya bilgisayara devamlı baktığımız için gözlerimiz ağrıyor. hani bence bu emek ve hiçbir şekilde kolay yönden kazanılmıyor. sadece oturduğun yerden kazanıyorsun ama dediğim gibi yine de gözlerini ve ellerini arayabiliyor. yani oturarak çalışmak da sonuçta helal yönden kazanmaktır hani dediğim gibi ben kolay yönden para kazanılan bir meslek göremiyoru. bence yok hiçbir şekilde kolay yönden para kazanamayız eğer olsaydı zaten yapardik.

0

kolay para nasıl kazanılır derken tabiki emekde lazım kolay para kazanmak için vede biraz emek vererek sorumani plartformuna ugrayarak nasıl hangi sekılde para kazanılır veya bılgılenılır bu sitede gorebılırler sizlerde hem eglenmek hemde kolay para kazanmak için sorumani ekibine gelebilirsiniz.

1

kolay para genellikle haram para oluyor. yani ilk başta kolay gibi görünüyor ama bedeli ağır oluyor. buz dağının görünen kısmına kanıp riskli işlere bulaşılabiliyor. en risksizi şans oyunları, onda da kazanmak için paranı kaybetmek zorundasın. yine sıkıntı. en güzeli çalışıp kazanmak. bak altın yumurtlayan tavuk sorumani'yi bulmuşsun ne güzel her gün bir iki kelam bir şey yazsan bile birike birike bir gedik kapatır. burada mantık bu şekilde. bize kolay paralar vadetmiyor ama vadettiği her şeyi yapıyor site. o yüzden en güzeli burası.

0

kolay para diye birşey yok bence varsa bile hakla hakederek olmuyor zaten .