0

benim rekorum 1 saate 2.40 lira oldu bu siteden en fazla ayluk 300 lira kazanabilirsiniz onada bütün gününüzü vermeniz lazım günlük 10 tl yapılır aslında ama belli bir yerden sonra beyin yanıyo fazla zorlamayın :)

0

bende galib 1 saat oldu 90 kurus oldu ama belki bu yazımdan sonra artacaktır insallah gunde güzel bir miktar yapabilirim

0

site şuana kadar 40 dakika oldu ve 1.73 olmuş ama gerçekten çok başarili bir site olmuş gerçekten ve bu sitede daha fazla vakit geçirirsek daha fazla paralara ulaşabileceğimizi anladim ama tek sikinti aramizda banka karti yada kredi karti olmayanlar olabilir o yüzden bir ininal kart desteği olmasi iyi olurdu başkada zaten diyeceğim birşey' yok ama şuana kadar gördüğüm en iyi uygulama ve sitelerden bir tanesi gerçekten

0

1 yada 2 hafta olması lazım bu siteye üye olmuşum şuana kadar 21 tl kazanmışım ama ben hergün girip sürekli soru çözmüyorum.zamanım oldugunda ve kendime uygun güzel sorular çıktıgında uzun ve mantıklı cevaplar vererek kazanç sağlıyorum zaten bu sitenin mantığı çok basit herkez kazanabilir yani.sorulan sorulara mantıklı ve uzun cevaplar verırsenız o kadar çok kazanırsınız bu size kalmış günlük 20 tl de kazanabilirsiniz 5 tl de kazanabılırsınız bu sizin elinizde ne kadar aktifseniz ve sorulara ne kadar uzun cevaplar verirseniz o kadar çok kazanırsınız.belirli haftalarda yada aylarda sitede bazı etkinlikler oluyor 2x gibi bu etkinlikleri takip ederek etkinlik oldugu zaman katılarak ve sorular cevaplayarak paranızı 2 ye katlayabılırsınız.

1

benim bu ikinci günüm toplam 4 saat harcamışımdır 30a yakın referansım var çevrem ve sosyal medyadan davet ettim şuan 12 tl birikti bile. site çok güzel ve kazançlı bir site. daha önce bütün siteler scama düşmüştü ama bu site çok güzel gidiyor yönetim aktif çalışıyor belli ki. kaliteli bir site çevrenize yayarsanız eğer ne kadar çok insan getirirseniz kazancınız da o kadar artacaktır. hem bilgi edinip hem sorularınıza cevap bulup hemde para kazandığınız bir site. inşallah böyle devam eder de bizde emek verip karşılığını alırız. böyle site bir daha gelmez.

1

ben 15 gündür falan bu sitedeyim. bir kere çekim talebinde bulundum. geçen hafta çarşamba sabah 9 gibi falan talepte bulundum perşembe öğle yatırmışlar. ilk çekim talebim olduğu için 25 lira olur olmaz talepte bulunmuştum o da dediğim gibi yattı. gerçekten haklarını yiyemeyiz birçok sitenin insanların emeğini ve zamanını çalıp ödeme yapmadığı (ki bu dolandırıcılıktır) zamanda bu sitenin gerçekten talepleri ve vaadettiklerini aksatmadan yerine getirmesi bende siteye karşı daha fazla sempati yarattı.

1

simdi ay oncesine kadar yaptigim en fazla kazanc o kadsrdi... simdi kazancim yine en fazla.. soeunda anlam dusuklugu var. eger gunluk olarak soruyorsanız gunluk yaptığım en fazla kazanc 12 tl miydi, 13 tl miydi o civarda birsey.

1

burda ne kadar aktıf olursan vede ne kadar uzun cevap yazarsan ona göre kazanc alırsın günlük 1 tl de alırsın 25 tl de sana kalmıs aylık 200 tlde yaparsın 25 tlde kişiye baglı hebkezin kendine göre vakti vardır benımde hedefim hergun tutmasada en az 7 tl gıbı bır kazanc yapmakdan yanayım bunu denıyorum hergun sabıt olması ıcın bazen olmuyor ama oldugunun en guzel zamana yaymaya calısıyorum bunu suan ıcınde 20 tlye yaklasan bır bakıyem oldu 31 ocak tarıhıne kadar 100 tl yapmayı hedeflıyorum yapcagımada ınanıyorum cunku onumde koskoca 6 gün var 2 katda kazancım olcagı ıcın benım adıma buyuk bir fırsat bu yanı hersey sizlerin elinde.

1

ben yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum 20 tl biriktirdim umarım ödememi sorunsuzca alırım böylece bu sitede kazanmaya devam edebilirim.

1

ben birkaç dakika önce başladım. şuan ki kazancım 0.06 tl bunu yazıp paylaştığımda da artacaktır diye tahmin ediyorum. umarımda artar. bu sayede cebimiz de biraz para görmüş olur fena mı?

2

valla kardeşim en yüksek kazancim 41tle olmuştu. toplam kazancım 130tle falan olmuştur. inşallah daha yüksek kazanç elde ederim.

1

ben yeni başladım daha ve 2 gün aktif oldum günlük hedefim 5 tl benim her gün 5 tl kasıyorum ve aylık 150 tl ek gelirim olur kimse zaten bana yattıgım yerden o kadar para vermez şuan 15 tl var hesabımda daha kazanıyorum allahın izniyle güzel miktarlar kazanıcagımı da düşünüyorum uygulamayı paylaşır isek sosyal medyada ve arkadaşlarımıza önerirsek kazanclar yükselir ve daha gelişmekte olan bir sistem sorumani ne kadar cok kullanıcı o kadar cok kazanc diyebiliriz